Diskusie - 4650. stránka fóra
2
Xperia x10mini
čaute prosim vas poradte mi ako mam preinštalovat system v mobile xperia x10mini lebo tam mam najnovši system a nejde tak ako by som chcel tak ho chcem tam dat od znova a neviem ako :( Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:47
29
Ako sa rýchlo spriateliť ?
Chystám sa na jeden tábor . Ako mám rachlo nadviazať kontakt s cudzími a byť rýchlo oblubená ? :D O čom sa mám s nimi rozprávať ? A niaké triky ako ich očariť ? :DChlapne chlapcov :D slivovicu... Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:37
18
Malo by poda vás slovensko organizovať ešte nejaké medzinarodné športové podujatia
- áno, aspoň budú bohatí ludia
- áno, máme nato pedpoklady
- nie, slovensko je krajina úplatkárov a korupčných afér
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2012 21:03- áno, máme nato pedpoklady
- nie, slovensko je krajina úplatkárov a korupčných afér
Ďalšie možnosti »
28
Už sa blížia príjmačky na stredné,,Kam sa chystáte?
Ja si posielam na Pedagogickú ..len si neviem vybrať odbor , či sociálka alebo animátor :D:D... ale chcem ísť na zdravotnú..len nech ma zoberúú :)....Lučenec... :)) Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:53
5
Downhill preteky
Len sa chcem dopredu informovať:vie niekto od koľkých rokov sú povolené open preteky? 15 alebo až 18? diki Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:39
19
Vety z filmu,,.
Ahojte, s kamoškou chceme zistiť ako sa volá jeden film. Lenže všetko, čo si z toho filmu pamätáme je len tento kúsok: "Hasič, hasič, hasič spadl. Ten hasič spadl. Ten... Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:33
13
Ekonomické fakulty
Zdravím :-) Opäť nejaká otrepaná otázka o vysokých školách... Chcela by som poradiť nejaký kvalitný odbor a školu ( SR, ČR) v oblasti ekonomiky. Na internete je samozrejme rozsiahla škála informácií o fakultách, oboroch, predmetoch,... Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:20
27
Korenie života! Kde je jeho vrchol?
Aký typ humoru je podľa vás najkvalitnejší, vám najbližší? Paródia, sarkazmus, slovné hračky, čierny humor.... Poprípade popíšte vaše kritérium. Uveďte príklad, pridajte odkaz. (video, komix, film,... Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:10
27
Aký najčudnejší sen ste mali ?
tak pište že čo najčudnejšie sa vam snívalo Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:08
38
Vedeli by ste si predstaviť Vianoce v letných teplotách?
Viem, že Vianoce sa už skončili, síce rusnáckej menšine ešte len zajtra začínajú, ale predsa... Ja osobne si vôbec neviem predstaviť, že by som Štedrý deň mala stráviť na pláži v 38 stupňovej... Otvor fórum »
5. 1. 2012 19:56
27
Baby, čo máte na nás chlapcoch najradšej a čo na nás najviac najviac neznášate?
Čawte dievčatá napíšte vsetky názory na to ako sa správame, vyzeráme... a ako by sme sa správať mali, čo máme urobiť so svojím vzhľadom atď. Otvor fórum »
5. 1. 2012 19:39
12
Alergia
Prednedávnom som si kúpila strieborné náušnice (som si istá, že sú z pravého striebra, lebo som ich kupovala v zlatníctve), lebo často náušnice nenosím a nechcela som, aby mi zarástli dierky v ušiach. Kúpila som... Otvor fórum »
5. 1. 2012 19:27
26
Farebný dym ,,.
Ako sa volajú Cigarety s farebným dymom ? nevie niekto ? potrebujem to zistiť :) nefajčím :D Otvor fórum »
5. 1. 2012 18:49
15
Poézia
Momentálne sa zaujímam o poéziu v anglickom jazyku a tak ma napadlo, či by ste mi nevedeli odporučiť niektoré obzvlášť zaujímavé, ktoré vo Vás zanechali dobrý dojem... (okrem Frosta, Yeatsa a Plathovej) ; ) Otvor fórum »
5. 1. 2012 18:46- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže