Vedeli by ste si predstaviť Vianoce v letných teplotách?
Viem, že Vianoce sa už skončili, síce rusnáckej menšine ešte len zajtra začínajú, ale predsa...
Ja osobne si vôbec neviem predstaviť, že by som Štedrý deň mala stráviť na pláži v 38 stupňovej horúčave, ako je v Austrálii, južnej Afrike, Amerike...
@luc.ka no a ešte aj z Prievidze! tá jej sestra tiež že býva v BA už dlhšie je to divné no.. v každom prípade by som to s nimi menila, sneh za pláž a slnko
Viem. Tefa možno nie priamo vianoce ale časť zimy určite. Len neviem si predstaviť to, ako by som po takej dvojtýždňovej dovolenke, na ktorej by mojím jediným problémom bolo to, že som opálená podľa ramienok plaviek, bola schopná začleniť do toho predošlého domáceho stereotypu. Bol by to taký nepríjemný skok. A hlavne, ako poznám moju imunitu, prišla by som do zimy a hneď by som ochorela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Také júlové leto by mohlo byť celý rok.
žijú už pár rokov v ba... ale hej, pôvodne je z pd tak predpokladám, že myslíme rovnakú osobu
no tak to asi nie... ona išla s manželom, takže to potom asi bude niekto iný
fúha, som nevedela, že toľko slovákov z pd chodí sviatkovať do austrálie