Diskusie - 4702. stránka fóra
84
Portrét priateľovi
Myslíte že by bolo vhodné darovať mu na trebárs narodeniny portrét namaľovaný maliarom len neviem či portrét jeho, môj, alebo nás oboch, našu spoločnú fotku nemáme a ďalší problém by bol asi ten že na tom portréte... Otvor fórum »
20. 12. 2011 09:24
9
55jajo je kkt?????
nie. je milý :)##nieje kkt :)##nie je ##nie##55jajo je kkt##55jajo je debil##hej je ##je##áno je ##nepoznám ho :) Otvor fórum »
20. 12. 2011 07:47
37
Podivná TS
prišla mi takáto TS(trochu divné či??) (?) prišlo to ešte dakomu?? meetlove23:25 ahoj Mé jméno je Miss Jelin, hledám nového přítele jsem viděl váš profil dnes... Otvor fórum »
19. 12. 2011 23:55
73
Tak to ma nasralo/zároveň sa bojím
čaute všetci. Viete o tom že teraz ako budú príjmačky na Mediamatiku v ZA kam by som išiel sú príjmačky vo forme IQ testu a testu kreativity.... Mám z toho divný pocit vraj sa... Otvor fórum »
19. 12. 2011 23:21
42
Osud?
Stalo sa vám niekedy že ste niekoho poznali úplne krátko a mali ste brutálny pocit že ho poznáte už veľmi dlho, že sa proste nevidíte prvykrát a dokonca taký pocit že určite máte nejaké spoločne zažitky? Dajte prosím, ... Otvor fórum »
19. 12. 2011 21:29
30
Nazdar mam pocit ze mam problem s alkoholom a chcel by som sa spytat ako by som to mal riesit
... Ja pijem rad zacalo to pivkom v krcme ked som mal asi 14 potom som uz pivo kupoval aj domov potom asi 15 prisli prve vodky a teraz som uz ozieram do nemoty neviem to ovladat za posledny... Otvor fórum »
19. 12. 2011 21:03
3
Kabelka
v poslednej dobe som viacerým ľuďom videla kabelku - po bokoch koženú, spredu a zozadu s takým pleteným vzorom, vyzerá to trochu ako nejaká ľudová výšivka. veľkosť tak na A4. neviete náhodou kde takú zoženiem? :D Otvor fórum »
19. 12. 2011 21:03
9
TV JoJ pesnička
Nevie niekto ako sa volá pesnička ktorú púšťajú cez upútavku na rozprávky na jojke? Taká pomalšia, myslím že niekde na konci počuť čosi ako,,my endless love"... Otvor fórum »
19. 12. 2011 20:52
5
Pomocccccc
ahojte :! moja najlepsia kamaratka trpi bulimiou:( neviem co mam robit . Je tu niekto taky co ma s tym skusenosti alebo kto trpel s tou to chorobou? kto by mi mohol pomoct... Otvor fórum »
19. 12. 2011 20:16
5
Podrezanie žíl
Holky už ste si volakedy podrezali žili? z akého dovodu? pomohlo vám to? ked si človek podreže žili nič sa mu nestane:? Otvor fórum »
19. 12. 2011 20:07
16
Aká farba je najlepšia na tenisky ?
modrá##oranžová##ružová##fialová##zelená##žltá##čierna##červená##dúhované##bezfarebné :D :D :D :D Otvor fórum »
19. 12. 2011 20:06- 1 Kolko honiacich technik poznas?
- 2 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 3 Máte už darceky?
- 4 Vaše dnešné socks?
- 1 Teta Jožka zdražela
- 2 Žiadne vianočné darčeky
- 3 už máš Vianočnú depresiu?
- 4 Kolko honiacich technik poznas?
- 5 Čo je najväčšou radosťou pre rodičov, ak majú dospelé dieťa?
- 6 Holky, aké socks idete kupovať na Vianoce ?☺️
- 7 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 8 Váš dnešný outfit
- 9 Holky, páči sa Vám keď si dá chlap white socks?
- 10 Máte už darceky?