Stalo sa vám niekedy že ste niekoho poznali úplne krátko a mali ste brutálny pocit že ho poznáte už veľmi dlho, že sa proste nevidíte prvykrát a dokonca taký pocit že určite máte nejaké spoločne zažitky? Dajte prosím, nemožem sa z toho spametať
to akože z minulého života som mal niekoho v terajšom živote vidieť a strašne mi bol povedomí?..........tak to nie ..zatiaľ som nestretol na ulici žiadného princa ...............v minulom živote som bol totižto hradný pán...............filip
@lennypeace mal, dotyčná vošla do baru a zároveň som vedel že som ju v živote nestretol a mal veľmi intenzívny pocit že ju hrozne poznám, nedalo sa mu odolať tak som sa zoznámil. nijako sa to ale nevyvinulo, lebo sme sa potom videli len párkrát a asi o dva mesiace neskôr som sa odsťahoval. ale bolo to prekvapivo intenzívne a síce sa mi páčila, ale prekvapivo v tom nebola žiadna fyzická príťažlivosť, proste nič v zmysle "chcem ju zbaliť", len "mám pocit že ju poznám, tak ju chcem poznať".
a kupodivu, keď som jej to povedal (myslím že to bola prakticky prvá vec čo som jej povedal) tak mi povedala že ona má ten pocit tiež (a žiadne bočné úmysly v tom neboli lebo mala chalana s ktorým bola šťastná), a to prakticky na základe jedného pohľadu.
U mna je to asi o tom že ta osoba my bola okamžite sympaticka a maly sme spoločnu reč, preto som nemyslela na to ako dlho ju poznam a bolo to akoby ccelu vecnost PS:stalo sa mi to asi 2krát
@chevro jasné to sa stava ale myslela som že ked sa proste na tu osobu pozriem ( a nepoznam ho dlho) mam uplne taky pocit že mame spolu proste nejake silné zažitky a pri tom ho skoro vobec nepoznám!
@lennypeace čo viac? ja som presvedčený že pomerne presne viem ako a prečo to vzniklo, ale je to do veľkej miery záležitosť svetonázoru, takže sa mi to tu nechce rozoberať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
asi dva krat
a druhy krat mam pocit fakt akoby nas nespajali len nahodne stretnutia