Diskusie - 4724. stránka fóra
13
Hľadám film
Hľadám film so štípkou erotiky v sebe, ale opakujem so štípkou!!! Nepredstavujem si žiadne péčko, ani nič podobné. Prosto, so stípkou erotiky, čo zas neznamená, že 1 minúta posteľovej scény a koniec. Niečo,... Otvor fórum »
11. 12. 2011 18:29
6
Hľadám seriál
Neviete niekto, ako sa volal ten seriál, v ktorom sa celý svet na minútu aj dačo zastavil a každý mal videnie o svojej budúcnosti? Tuším na jojke to dávali. Otvor fórum »
11. 12. 2011 18:03
15
Vesmir
hovori sa ze pred vybuchom supernovy nebolo nic. ale ten vybuch musel predsa niekde byt nie? Otvor fórum »
11. 12. 2011 18:02
15
Máte už predsavzatia na rok 2012?
Dávate si predsavzatia na ďalší rok čo by ste chceli zmeniť alebo dosiahnuť? Alebo ste sa na to vy..kašlali ako ja lebo aj tak ste to nedodržali, alebo sa to nepodarilo Otvor fórum »
11. 12. 2011 17:57
36
Ak vás niekto poprosí o hygienickú vreckovku a vy ste ochotní poskytnúť mu ju, odovzdáte ju danému tak, že:
- dám mu celý balíček, zatvorený, nech si ju vydoluje sám
- dám mu celý balíček, otvorený
- dám mu celý balíček s tým, že vrchná vreckovka je povytiahnutá
Ďalšie možnosti »
11. 12. 2011 17:41- dám mu celý balíček, otvorený
- dám mu celý balíček s tým, že vrchná vreckovka je povytiahnutá
Ďalšie možnosti »
17
Mágia
Zaoberáte sa mágiou? Mňa to v poslednej dobe veľmi chytilo a funguje to Zaoberate sa tiež magiou? A mam ešte taky problem v našom dome je duch/duchovia su naviazany... Otvor fórum »
11. 12. 2011 17:38
5
Filmy o bikeroch
poznáte nejaký film , v ktorom má hlavnu ulohu biker? :D Otvor fórum »
11. 12. 2011 17:17
1
Objednávali ste zž niečo z plndr.net?
neviem ako to objednat a ked som si pozeral tie otázky či vyvážajú aj do inych krajín ako USA tak mi vyhodilo odkaz na DHL Otvor fórum »
11. 12. 2011 17:08
28
Mimozemská civilizácia
http://procproto. cz/zahady/konspirace/k-zemi-se-pry-blizi-mimozemska-kosmicka-plavidla/ Tešíte sa na stretnutie s mimozemskou civilizáciou alebo naopak, desíte sa toho? Ja osobne sa trošku teším, môže to byť zaujímavé. Neverím, že ľudstvo na Zemi je Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:55
11
Olympus foťáky
Chcela by som si zaobstarať Olympus SZ-10 Black , vedel by mi niekto povedať či je to dobrý foťák ? Nechcem ho na nič špeciálne iba také normálne veci fotiť . Má niekto skúsenosti s foťákmi tejto značky... Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:43
22
48 dni,,.
Čo by ste robili, aby vam rychlejšie utiekol čas , kebyže sa s vaším priatelom/kou uvidite až o 48 dni? :( Otvor fórum »
19
Čo vás poteší?
Načo sa tešíte napr keď skončíte v škole a idete domov čo na vás čaká čo vám zlepší ten deň :) Alebo ako si spravíte náladu? :) Otvor fórum »
5
Adult baby/Diaper lover
Čo hovoríte na toto fetišistické zameranie. Nosenie plienok, správania sa ako malé deti či obliekanie sa do rôznych veci, pripomínajúce nám naše decké časi. Podľa psychológov je to z dôvodu toho že tieto osoby si pri... Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:41
11
Z čoho sa skladá petarda?
Ani na google to nieje!:D Za sírou je taký čierny prašok..to je ten čas kym to dymí..a potom je tam trosilka siveho prasku..to vybuchuje:D teraz ako sa to vola:D a 95% petardy tvorí cement este vzadu:D Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:40
21
Kniha ktorá by stála za to.
Citate alebo ste citali v poslednej dobre nejaku fakt dobru knihu ? Ak ano, aka to bola a o com bola ?Ja neviem , ale nic co v poslednej dobe vyslo ma akosi neoslovilo. Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:36
1
Vie niekto pomoct s Anotaciou?
Potrebujem len cloveka kto cital knihu Ottov historicky atlas Slovensko , rada by som vedela vas nazor na tuto knihu dakujem :) Otvor fórum »
11. 12. 2011 16:24- 1 Kolko honiacich technik poznas?
- 2 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 3 Máte už darceky?
- 4 Vaše dnešné socks?
- 1 Teta Jožka zdražela
- 2 Žiadne vianočné darčeky
- 3 už máš Vianočnú depresiu?
- 4 Kolko honiacich technik poznas?
- 5 Čo je najväčšou radosťou pre rodičov, ak majú dospelé dieťa?
- 6 Holky, aké socks idete kupovať na Vianoce ?☺️
- 7 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 8 Váš dnešný outfit
- 9 Holky, páči sa Vám keď si dá chlap white socks?
- 10 Máte už darceky?