gymnázium sv. Moniky vs. gymnázium Konštantínova (prešov)
som deviatak na zš a chystám sa na niektoré z tychto dvoch gymnázií poraďte mi prosím z vlastnej skúsenosti alebo z počutia ktoré je lepšie btw. Včera som bol na dod na monike a veľmi sa mi páčilo na konštantínovu sa ide 19.12 takže potom sa asi rozhod
chodil som na Konštantínku pokiaľ sa chceš aj dačo naučiť (čo sa ti zíde na výške), choď tam.. kamoš chodil na Moniku.. pokiaľ sa rád modlíš, a možno viac flákaš ako učíš, bude pre teba skôr vyhovujúca táto škola
chodím na konstantínku .. ale ako na 8rocnéé .. je to strasne .. plánujem na dalsí rok odíst na normálnu strednú .. a prístup niektorích ucitelov je tiez dost na .. ehm ehm ... ale ,ako je na monike neviem
Chodím na Gjar a myslím,že ani to nie je zlá škola,ale ak by som si mala vybrať medzi tými dvoma jednoznačne Monika Na Hornom ma strašne odradili priestory aj keď o to nejde,ale ak mám byť niekde ďalšie 4 roky tak sa tam chcem cítiť fájn,z Konštantínky som ja osobne mala zlý dojem a vobec nie je pravda to čo tu zaznelo,že "Ak chceš niečo vedieť choď tam" ... Na Monike sa toho tiež naučíš dosť Čo počúvam kamarátov tak denne aj 3-4 hodiny niekedy aj viac sa učia ale neviem je to na tebe
@hunter2 vôbec nemám pocit žeby sa na monike flákálo skôr naopak ... A konštantínka je podľa mňa teraz dosť skorumpovaná tj. Za peniaze sa tam dostane kazdy ... Napr. Už niektorý moji spolužiaci 3kari majú cez rodičov (peniaze) vybavenú miestenku
@maycon002 ak tam chodíš, tak beriem, že vieš lepšie povedať, aké sú nároky ku Konštantínke - je to možné, furt ma zaujímalo, ako sa isté indivíduá tam dostali ale nie každý má rodičov čo sa poznajú s riaditeľom.. prešiel som normálne cez prijímačky bez úplatkov, a kamoši toto isté.. ale je možné, že som bol ešte jedna z tých starších generácií, za 6 rokov sa toho skurviť stihne dosť
tiez chodim na Konstantinovu, nebudem ta odradzat, ani nadavat na tu skolu, myslim, ze sa to tam da zvladnut, aj ked ako sa vyssie pise pristup NIEKTORYCH ucitelov je na.. ale osobne keby som sa mala rozhodnut este raz, uz by som na tu skolu nesla
Sestra chodi na moniku a zatial som od nej nepocul žeby sa nejako stažovala, skola sa jej páči, je spokojna, maju tam nejaku inu formu hodnotenia v podobe n-váhových písomiek znamena že ak maš troj-vahovu pisomku a napišeš ju na 1 tak maš tri jednotky., je to len na tebe kde sa rozhodneš mam kamaratov aj na GK2 a tiež sa nestažuju, na obidvoch sa ti treba učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@hunter2 ja tam nechodím veď ja som založil túto diskusiu