Diskusie - 4823. stránka fóra
27
Salvia divotvorna!!!
NO takze bracho kupil domov tu salviu divotvornu normalne rastlinu.. Chceli sme to s kamoskami vyskusat..... Tak som ususila okolo 5 gramov, vyrobili sme bongo aj odparovac kupili tryskac a nic..... Aj... Otvor fórum »
6. 11. 2011 21:27
5
Toto potrebujem zohnať
David guetta f*** me iam famous - Ibiza mix 2011 ......kde to môžem zohnat alebo kúpiť . Otvor fórum »
6. 11. 2011 21:14
3
Joj - talent
Ahojte, práve vystupuju La Džoja(neviem ako sa to píše). No nezaujím sa, co spievaju, ale neviete, ako sa vola ,,pesnička", pocas toho, ako mali rozhovor, ze co ich spajalo, ako vznikla ta skupina apod.... Otvor fórum »
6. 11. 2011 21:06
30
Komparo
zajtra piseme minulorocne komparo z deviateho rocnika.. a bude to na znamku a ja vela veciam nechapem... možte mi vypocitat nejake ulohy? :) ano ja viem som hlupa ale co uz..dakujem 1. ťažnica v rovnostrannom trojuholniku meria... Otvor fórum »
6. 11. 2011 21:01
1
Bezfarebná henna
skusali ste to ?? pomohlo vám to ? .. :) dakujem za odpovede .. ; ) Otvor fórum »
6. 11. 2011 20:51
7
Prosím vás baby máte nejakú skúsenosť s týmto farebným šampónom?
http://www. palette. sk/nase-vyrobky/color-shampoo/color-shampoo/paleta-odtienov/blond/ Vyskúšali ste ho už niektorá? Aký bol výsledok? Bol ako šampón alebo skôr ako farba? Vopred ďakujem :) Otvor fórum »
6. 11. 2011 20:47
147
Čo vás trápi?
Vylejte si srdce o tom, že kto /čo vás momentálne trápi najviac Otvor fórum »
6. 11. 2011 20:24
31
Stretli ste sa niekedy so šikanovaním?
Robím projekt na občinu a potrebovala by som poznať nejaké príbehy a podobne :D Otvor fórum »
6. 11. 2011 20:02
42
What next
Ahojte..ja by som sa rada spýtala na názor. S priateľom niesme nijak extra dlho..no o "niečo" sme sa už pokúšali, až do tej chvíle bola panna. CHcem len vedieť, či sa nájde niekto, kto si... Otvor fórum »
6. 11. 2011 19:51
5
Program na počítači
prosím vás v akom programe by som mohla spraviť z fotiek video s hudbou a prípadne aby som mohla ešte do toho videa s fotkami vložiť ešte jedno video? :D (chápeme sa dúfam) .. len aby to nebolo nič náročné,... Otvor fórum »
6. 11. 2011 19:43
27
Priatelka berie antikoncepciu, v pondelok doberie poslednu tabletku a v piatok ma dostat krami, je chranena aj keby som to do ne
Priatelka berie antikoncepciu, v pondelok doberie poslednu tabletku a v piatok ma dostat krami, je chranena aj keby som to do ne Otvor fórum »
6. 11. 2011 19:35
19
Po filozofickej ?
Po skončení filozofickej fakulty aké pracovné možnosti by som mohla mať? Otvor fórum »
6. 11. 2011 19:12
13
Prosím, vyplňte mi tento dotazník. Potrebujem to na hodinu informatiky.
Je úplne vymyslený, vôbec sa nebude používať na nejaké účely a tiež je anonymný. Ide len o to, aby sme sa naučili spracovávať dotazníky :D Veľké Ď. ! Otvor fórum »
6. 11. 2011 18:45
5
Aké jedlo máte najradšej?
cesnak##cibula##pizza##hamburger##mäso##rožok##chlieb##bageta Otvor fórum »
6. 11. 2011 18:36
152
Birdz stretko Košice
Ahoj, mal by niekto záujem o také menšie birdzácke stretko? Moja maličkosť a popolcek vás pozývame na stretnutie, 17. 11. 2011 o 18. 00, miesto, kam by sme šli zatiaľ nemáme určené. Ak by niekto... Otvor fórum »
6. 11. 2011 18:17- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 6 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)