Dopadla vaša stužková podľa predstáv? A ak ste ešte nemali tešíte sa? My sme ju najprv ani nemali mať a bolo mi to akosi jedno, ale teras som na to úplne zmenila názor a teším sa .. dokonca veľmi
mám pocit, že sa opakujem, ale na moju stužkovú mi spolužiaci zakázali prísť a ehm.... tak som oslávila stužkovú v najväčšom pajzli v meste, a mala som sa perfektne.
@najivna bola by chyba neísť tam a to neopakovateľná chyba. Stužková je iba raz za život.
A áno, stužková mi dopadla skvele aj keď pred stužkovou mi to pripadalo ako veľmi trápne, pretože v scénke čo sme hrali som hral holúbka Ale nakoniec to bola veľká sranda všetko a fakt som si to užil
nemam rada taketo akcie nemam rada vela ludi nemam rada svojich spoluziakov ani svoju skolu neviem tancovat a netancujem a vseobecne mi to pripada cele hrozne trapne o__O
akoze to stuzkovanie este ok ale tie debilne programy a kraviny to uz ne
@adheleide proste som nemala cash nato, aby som si zaplatila celú stužkovú, chcela som ísť ako partner spolužiačke, im sa to znepáčilo a odhlasovali si, že tam nebudem.
@adsy ale povedz mi co je na jednom veceri ktory si niekde fakt pretrpim skumanim dlazky a ratanim minut take neopakovatelne ze ho musim zazit a bola by fatalna chyba kebyze som doma pripadne idem niekm s ludmi na ktorych som schopna a ochotna sa pozerat
@najivna možno to nakoniec nebude vôbec zlé ako čakáš. Daj tomu šancu, pretože všetkému v živote treba dať šancu a nie sa na to rovno pozerať pesimisticky ako ty. Nemôžeš čakať ani dobré a ani zlé veci. Nechaj život nech ťa prekvapí, ale na to mu musíš dať šancu ťa prekvapiť. Ja nehovorím, že to dopadne zle alebo dobre. Ale ak to neskúsiš tak berieš sama sebe šance na zážitok, ktorý môže byť perfektný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nechcem!!!
A áno, stužková mi dopadla skvele aj keď pred stužkovou mi to pripadalo ako veľmi trápne, pretože v scénke čo sme hrali som hral holúbka Ale nakoniec to bola veľká sranda všetko a fakt som si to užil
@adsy my zas máme o mesiac stužkovu a na program nič poriadne vymyslené.. ale aj tak sa tešim
@olii veci robené na poslednú chvíľu zvyčajne najlepšie vypália. Tiež sme to mali zhruba tak
nemam rada taketo akcie nemam rada vela ludi nemam rada svojich spoluziakov ani svoju skolu neviem tancovat a netancujem a vseobecne mi to pripada cele hrozne trapne o__O
akoze to stuzkovanie este ok ale tie debilne programy a kraviny to uz ne