@kakuseibakaism Mám tu pre teba jeden liek... Choj do lesa tam medituj aspon 3 hodiny a budeš svieži ako ryba. Tabletka má moždno jeden dobrý účinok, no zato 3 zlé! A áno, každý musí mať rád zelen!
@warhawk tak, bratu! lenže... myslíš, že sa bude unavaný tackať do lesa? v našej divej kultúre je to samozrejmé, ale takýto mestský ľudia čo sa dávkujú liekmi...
@warhawk trápny si... nie každý musí mať rád zeleň, ja neznášam, pohľad z okna na kopec, dobre ej mi v petržalke napr., keĎ kukám tam z okna, nikde žiadna zeleň, iba čo pred vchodmi do bytoviek...aj to je malé mesto na mňa
@camilla Lepšie ako brať tabletky. A vidíš, tu ma vísledok, raz bol unavený tak si dal energeťák, kávu atd a teraz je furt unavený! Výsledok tupích ludí!
@kakuseibakaism Na teba je moždno tak peklo ( veľké mesta v Indii kde není ani jeden strom) ! Potom sa nečuduj, že si furt unavený! HAMBA TY! Každý musí mať rád zelen!
@warhawk Veru, pravda, bratku. Ale čo s nimi? Nedajú si povedať, tak logajú energeťáky, ktorých je potom plný les. Na hlavu. A vraj nainteligentnejšie tvory na svete. Skôr naopak, hehe.
@camilla Ano! Nechaj ich v tom, ked budú mať 50 a štyri barli a rakovinu, potom sa spamätajú, no žiaľ bude neskoro... U ich prípade by som to žial vynechal... A potom tam budu na ulici žobrať o peniaze ževraj nevinný človek ktorý dostal rakovinu.... Nedám ani cent! Môžu si zato sami! Keby chodili do lesa a jedli zdravé veci, bolo by im fajn... HAMBA IM!
@kakuseibakaism ty si trápny a ešte aj sprostý, keďže sa vyhýbaš zeleni, vďaka ktorej žiješ a najradšej by si sa zašil do králikární, kde žije 1000 ľudí v jednom dome... tomu sa hovorí vypatlanosť
@12pusinka16 si mimo perník sa už 500 rokov NEpoužíva, a anielsky prášok hovoria vo filmoch kokainu, pretože piko má od prášku ďaleko, to si si mohla všimnúť
už pekných pár rokov sa používajú výrazy ako štrond, štrudle, štruky, pálenie, futro, parno atď
@kakuseibakaism to môže byť spôsobené mnohými faktormi...rozhodne ti odporúčam jesť aspoň 5x denne a pestro veľa ovocia a zeleniny aj veľa piť...a spať 8 hodin denne od 22:00 najlepšie si ísť ľahnúť...a ak tak aj pohyb, čiže cvičiť atď ale určite nie lieky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
zožeň si tramal tak 200-300 miligramov, to ťa nakopne ale proti únave je najlepšie parno
Dpč vidíš, tramal treba zohnať...
hlavne nedaj na rady @5 , lebo dopadneš zle.
ja ti odporúčim : 1. aspoň 10 hodinový spánok
2. ráno energetické raňajky
3. lipový čajík
4. pozitávna nálada
..kvak..
Hoci... Ja som tiez anemicka, poctivo papam zelezo a denne spim 12 hodin a i tak som hrozne unavena.
@12pusinka16 veď to sa už 500 rokov používa ten výraz O_o
už pekných pár rokov sa používajú výrazy ako štrond, štrudle, štruky, pálenie, futro, parno atď
@ schizoofrenik štrudla sa vravi heroínu..maš asi velku zálubu sa so mnou hádať čo ?
@mimkapd to ty si všade tam de my
Ja som to napísal len preto že sa mi fest ráta že zakaždým sa mame priznal že fetoval, a ona to nikdy nepochopila