blondavého so sivými alebo čiernovlasého s modrými alebo sivými alebo tmavohnedými očami ,a s takými guľatými líčkami a nesmie vyzerať ako gorila alebo buzík ale neriadim sa tým
ty ziarlis uz tri roky z dovodu ktory neviem pochopit doteraz ..pretoze nemas dovod @12pusinka16 podcenujes sa ... @schizoofrenik ja picoviny neriesim to co riesim ja su moc dolezite veci pre moj prijebany zivot
nehnevajte sa na mňa, ale toto už prekračuje medze kokotizmu, ale toho najvyššieho stupňa... viete, ako má vyzerať chlap? prepáč, umelinka, ale ten obrázok v komentári @11 ma rozosmial... začínam si myslieť, že ľudia tu na birdzi sú homosexuálne orientovaní... a ten "chlapec" v komentári číslo @10 mi pripomína 10 ročné dievčatko, ktoré práve doplakalo a pozrelo sa smerom hore
nvm už ma to prešlo mať vysnívaný idol ale akože taký pravý vzhľadovo smiley: by mal vlnité dlhšie tmavé vlasy, hnedé oči a nvm športový typ no.. akože vyšportovaný ne nejaký tlsťoch
hodila by som tu foto bývalého, ale asi by ma zabil, takže v tom prípade Ville Valo (vlastne u mňa sú narovnako ) a jeho fotku nepridám, lebo sa neviem rozhodnúť, ktorú
@wampirekiss - ty si na blondákov? nee, určite čiernovlasý, mne sa páčia na chalanoch také krátke strapaté vlasy, teda nee uplne krátke, ale ani nie moc dlhé, ale vlastne to ani tak nezáleží len na výzore, ale tak no ked teda mám opísať výzorovo, tak tak a na postave mi nejako moc nezáleží, hlavne nech je zlatý v tvári ale tak určite musí byť vyšší odomňa
ja už si dokonalého chlapa naozaj predstavujem iba čo sa týka vnútorných vlastností "povrchovo" dokonalého už som našla (dokonca s motorkou), a napriek tomu ľúbim môjho starého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
upozorňujem na dokonalosť nosa.
» thechive.files.wordpress.com/2011/04/beautif...
this one!!! ♥ Chcem svoju princeznú! ♥ Takú, čo sa nebude absolútne hodiť k tomu, že ja som hard rocker!
aaach boooože
ale tá má akosi iné predstavy
Táto séria obrázkov nado mnou ma utvrdzuje v tom, že ženské sú sliepky.
Česť @1 @2 a @5.
Čo si nervózna? Žiarliš?
skús to brať tak že... som predsa schizofrenik pre druhú časť mojej osobnosti môžeš byť ideálny partner ty
Mohol by mať aj pehy to je krásne Asi tak nejak a ešte uhrančivý alebo zasnený pohlad alebo oboje naraz
Ale také niečo mám akurát prehral stávku o vlasy
@mimkapd teraz žiarlim
žiadno, ja som odsúdená na samotu
inak @10 @11 @13 vyzerajú, že majú viac makeupu ako Rihanna ... teda, vyzerajú dokonca ženskejšie ako ona
» www.google.sk/imgres?q=bear+g...
» www.google.sk/imgres?q=Tarzan...
» www.google.sk/imgres?q=Kevin+...
&gbv=2&biw=1366&bih=587&tbm=isch&tbnid=yBOrMuRgr_YptM:&imgrefurl=//www.statueforum.com/showthread.php%3Ft%3D83426%26page%3D2&docid=sIYEQIyZ4dTYiM&imgurl=//i261.photobucket.com/albums/ii44/CessnaDriver/Tarzan1.jpg&w=537&h=755&ei=tzi0TqeAKo7RsgaYlM3SAw&zoom=1&iact=rc&dur=240&sig=115271270056852327465&page=1&tbnh=127&tbnw=91&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=50&ty=50" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?q=jungle...
....ale s kapánek dlhším vlasom a bez cigrety
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tak ja len napíšem: Predstavujem si ho tak, že si ma váži a miluje ma. A ja milujem jeho.
take krasne medvydko
» imb.lide.cz/big/4a774ab867a...
úplne úžasní ...
Ja ho mám.
Ale jeho fotku sem nedám.
@sabnacke Zdieľam tvoj názor inak. A fakt nikdy nepochopím čo dievčatá na takých kvázi "chlapoch" vidia...
ňu!
jednoznačne
@majusssska to je jeden z mála ktorý ma fakt dostáva, ach, to je chlap
hlavne v The ugly truth...
Dobre, konretne vyzorovo...
Aspon o 10 centi vyšší odo mňa. Aspoň ako tak iroké ramená. proste chlap, o ktorého sa môžem aj doslovne oprieť
Eh,... no.. a inak ... neviem. Tak konretne popisať. ked takeho vidim, tak to nejak cítim
Noo a vlastne ja už takého mám
][IMG]
[/IMG][/URL]
ako jeho
..ale inak je mi to už jedno
lebo nos a lebo hrdlo. viac mi netreba k životu
ale zo @65 nemôžem
dospelý svalnatý
aj mladší najsamviac nádherný a tá sánka tá sánka!!!! oči ani nehovorím..a je tie jamky!
ach
Čo sa mňa týka, nemám žiaden vysnívaný ideál, všetko je o charizme a tom, ako žena pôsobí.