Diskusie - 4846. stránka fóra
5
Xperia Mini Pro
Čo hovoríte na Sony Ericsson Xperia Mini Pro? Odporučíte mi ho? Otvor fórum »
30. 10. 2011 15:30
18
Myslite si, ze schopnost emocionalne sa viazat na ludi vekom slabne ?
- Ano - skusenosti nas mozu zmenit skutocne tak, ze tuto schopnost stracame
- Nie - tuto schopnost nestracame,jej potencial je konstantny, len si ju menej pripustame a viac s nou bojujeme koli strachu zo sklamania sa
- Ty o com tocis ? Nerus ma ! Prave som v
Hlasuj »
30. 10. 2011 15:03- Nie - tuto schopnost nestracame,jej potencial je konstantny, len si ju menej pripustame a viac s nou bojujeme koli strachu zo sklamania sa
- Ty o com tocis ? Nerus ma ! Prave som v
Hlasuj »
12
Muži sú z Marsu a ženy z Venuše
Čítali ste niekto tú knihu? Ja ju akurát prelúskavam po dosť komplikovanom období a nejako sa vidím v každej jednej veci o ktorej tam píše.. Len mám taký pocit, že ak by sa ňou ľudia riadili, tak by... Otvor fórum »
30. 10. 2011 13:47
17
Cau. Nepoznas pesnicky v inom jazyku? :)
napriklad- v madarcine, rustine alebo v polstine..... :) Otvor fórum »
30. 10. 2011 13:28
14
Večera priamo pred spaním + neskore nocne hodiny
No takze teda ludia co by bolo najvhodnejsie pre cloveka, 1. ist priamo do postele s plnym zaludkom ale za to dost predcasne o 20:00 alebo 2. uchovat plny zaludok do 23:00 kym sa to vytravi a spokojne lahnut si... Otvor fórum »
30. 10. 2011 13:15
11
Farmácia: Brno, Bratislava - čo o nich viete ?
Ahojte. Chcem sa spytat hlavne na kvalitu skoly v Brne a v Bratislave. Viem, ze Brno je asi kvalitnejsie ale asi aj narocnejsie dostat sa tam. Chcem sa este spytat ci prijimacky do Brna su z... Otvor fórum »
30. 10. 2011 12:15Kozmetika v Bratislave
Ahojte baby, prosím o radu. Kde v Bratislave nájdem fajn kozmetiku? Rada by som tam chodila tak raz-dvakrát mesačne na vyčistenie pleti a masáž. Hľadám radšej nejakú šikovnú mladú a milú kozmetičku. Bola... Otvor fórum »
30. 10. 2011 12:00
3
Vedel by mi niekto odporučiť nejaky dobry prazdninnovy pobyt vo Svajciarsku, Nemecku pripadne aj Rakusku?
Mate s tym niekto skusenosti? Ak ano, cez aku agenturu ste sli... ?? Otvor fórum »
30. 10. 2011 11:06
7
Mozem dalej studovat aj ked ,,,,,,,,,,.
caute som prvacka a vybrala som si odbor geografia a historia geo je na pedagogickej fakulte a historia je na filozofickej fakulte zatial som vsetko v pohode zvladala az do teraz ked sme pisali test z geo a nedal... Otvor fórum »
30. 10. 2011 11:05Shure SM7B
Pozna tu niekto z vas tento studio mic....ked ano tak ci nepoznste lacnejsie mikrofony podobnej kvality... dik Otvor fórum »
30. 10. 2011 10:44
22
Farby na vlasy
Čaute sa baby. Počujte, ničia sa vám strašne vlasy po farbe? Akože nejak brutálne? Keď sa stále farbíte, máte redšie vlasy alebo tak? Vypadávajú vám viac alebo to iba trochu škodí, ale nič viac? Totižto ja... Otvor fórum »
30. 10. 2011 10:12
40
Volte LSNS - jedina strana ktora moze nieco zmenit
Strana LSNS ludova strana nase slovensko kandiduje vo volbach. I ked prieskumy ju nezahrnaju do analyz. Ale podla vsetkeho moze mat 5% hlasov. Je na nich udelene embargo z toho dovodu, ze keby sa dostali do... Otvor fórum »
30. 10. 2011 10:01
36
Kvalitný bicykel?
Chcela by som začať s downhillom, hoci tu v Brezne nie su ktovie aké podmienky. V máji, ak mi rodičia doplatia by som si mohla objednať tento bicykel... len neviem že keď je taký lacný či sa mi nerozpadne za... Otvor fórum »
30. 10. 2011 09:09
6
Zdravím, kde si môžem stiahnuť Windows 7 v SK bez partov?
Zdravím, kde si môžem stiahnuť Windows 7 v SK bez partov? Otvor fórum »
30. 10. 2011 07:30
13
Pri štandardnej reakcii na "Pozdravuje ťa XY", čiže pri odpovedi "Ďakujem", sa ďakuje vlastne
- Tomu, kto nás dal pozdraviť.
- Tomu, kto pozdrav odovzdal.
- Sebe, že mám dvoch známych.
Ďalšie možnosti »
30. 10. 2011 07:09- Tomu, kto pozdrav odovzdal.
- Sebe, že mám dvoch známych.
Ďalšie možnosti »
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 pumpa
- 3 Kedy ste mali naposledy sex?
- 4 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?