No takze teda ludia co by bolo najvhodnejsie pre cloveka,1.ist priamo do postele s plnym zaludkom ale za to dost predcasne o 20:00 alebo 2.uchovat plny zaludok do 23:00 kym sa to vytravi a spokojne lahnut si do postele,hmm co myslite ?
to závisí od tvojho žalúdka ja chodím spať až cca hodinu dve po tom, ako niečo zjem.. minule som zaspala (nechtiac) nažratá a potom som sa zobudila nato, že mi je zle :/
radsej by som isla s vytravenim jedlom, je nezdrave ist spat tesne po jedle, lebo pootm zaludok a ostatne organy musia pracovat na traveni a organizmus sa dostatocne nezregeneruje pocas spanku
@lenuska175 to robila aj moja kamoska, ale nemalo by sa to, opytaj sa hociakeho experta na stravovanie alebo aj svojej praktickej doktorky najlepsie je 3-4 hodiny pred spanim dat si nieco velmi lahke, napriklad zeleninu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale po správnosti by sa myslím 2 hodiny pred spaním nemalo jesť. a nevidím zmysel v tom, najesť sa a ísť si skoro ľahnúť
Uhm, väčšinou.
A ak sa naobedujem, ľahnem si a zaspím, mám deň v keli, lebo mi je zle až do ďalšieho rána. Takže večera o 22:00 neprichádza do úvahy. Brr.
@lenuska175 to robila aj moja kamoska, ale nemalo by sa to, opytaj sa hociakeho experta na stravovanie alebo aj svojej praktickej doktorky najlepsie je 3-4 hodiny pred spanim dat si nieco velmi lahke, napriklad zeleninu