Diskusie - 4913. stránka fóra
2
Co za uzovatel?
Zujimalo by ma, kto, alebo co sem na birdz pridava prispevky s textom typu: - Ja byt doma a pradlo nosit, nie zle vidiet ma? (a nasleduje tinyurl - skrateny odkaz..... )... Otvor fórum »
7. 10. 2011 08:38
7
Prečo sa ľudia ako ty šaty?
Prečo sa ľudia ako ty šaty? http://dig. la/9F tak cool a sexy Muži sú kričí, a dokonca aj vzrušenie Otvor fórum »
7. 10. 2011 06:02
19
Testy na pohlavné choroby? Kde?
Kde alebo u koho sa daju spravit najlepsie anonymne testy na vsetky pohlavné choroby? Otvor fórum »
7. 10. 2011 00:03
38
Narodeniny,,.
Ako ich oslavujete? Všimla som si, že niektorí ľudia ich oslavujú neradi alebo vôbec... Ja ich celkom môžem a rada ich oslavujem... Máte radi oslavy, darčeky a pozornosti od priateľov alebo radšej s rodinou? A najhorší... Otvor fórum »
6. 10. 2011 23:05
11
Alkoholová misia
Zdravím. Potrebujem nejaké rady ako preniesť alkohol do stráženej budovy :D :D Otvor fórum »
6. 10. 2011 22:38
24
Zasadaci poriadok na stužkovej
Zaujimalo by ma, ako to je so sedenim na stuzkovej. Je zvykom, ze student sedi spolu s partnerom a rodicmi pri spolocnom stole, alebo maju rodicia studentov vlastny stol a studenti... Otvor fórum »
6. 10. 2011 22:08
17
HTC Desire alebo HTC Desire Z?
Čo je podla vas lepsie? nasiel som an nete porovnanie a výsledok bol ze su oba uzasna..ako vysledok testu.. obidva stoja rovnako takze tak.... na desire z sa mi apci qwerty klavesnica ale robi zase zle... Otvor fórum »
6. 10. 2011 21:46
9
Tlačové chyby
Všimli ste si pomerne časté gramatické chyby skoro všade? Za posledný týždeň mám na konte 4 "nálezy" a všetko je čistá náhoda. . Otvor fórum »
6. 10. 2011 21:25
5
Ide niekto,,
..na Red Hot Chilli Peppers do Viedne? ..alebo na Lennyho Kravitza do Prahy? Keď hej, tak odkiaľ kupujete lístky?(a za koľko) Otvor fórum »
6. 10. 2011 21:19
9
Stratená v akváriu
Ahojte chcem sa opýtať, či sa tu náhodou niekto nevyzná v rybkách a v akvaristike, chcela by som priateľovi kúpiť akvárko s pár rybičkami prípadne nejakú tu krevetu:)..... tiež som čítala, že okrúhle akvárko je to to... Otvor fórum »
6. 10. 2011 21:14
7
Poštovné *DO* USA
Čaute, potrebujem helpnuť. Chcem poslať tričko do USA. Ten dotyčný mi ho potom pošle späť, a ja chcem vedieť kolko to bude stáť. Nemusí to byť prvou triedou. ďakujem... Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:44
22
Zápal močových ciest (ZMC)
Dočítal som sa, že niektoré ženy nemajú pri ZMC klasické bolesti (rezanie či čo) ale údajne čosi ako "lepší orgazmus". WTF? :-o Stretli ste sa s tým? Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:33
6
Fórum bez nadpisu
ahojte neviete ako sa vola nahodou ta pesnicka na ktoru tancovali v česko slovensko ma talent tie baby ze Ladylicious tu druhu mylsim dakujem vo pred dufam ze to niekto z vas vie :) Otvor fórum »
6. 10. 2011 20:29- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 4 Akej farby máte dnes socks
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?