mne male gramaticke chyby nejak nevadia , horsie je ked doje*u napriklad vysledky zapasov v novinach alebo podobne , a aj to sa stava skoro stale hlavne v SME ,,, a ako si myslela to "vsetko je cista nahoda" ? co ine by to malo byt ?
@torpedo08 niektorí ľudia hľadajú vyslovene chyby na druhých a okolo seba, aby mali koho/čo kritizovať...
Denníky nekomentujem, mňa pobavil raz "Ján Budaj" pri reprezentačnej fotke hokejistov v Novom čase ..ako koniec .. ja som práveže našla v učebnici jednu, v jednej odbornej knižke chyba hneď v nadpise ..
ak máte Európsky diár 2011/2012, nájdite si mapu Slovenska, na ktorej je "Zilina"
Hej, Sme je v tomto uplny odpad. Ale hlavne v akychkolvek clankoch, kde sa v tom treba vyznat (hlavne veda, niekedy politika, vacsinou "najaktualnejsie" clanky robene v zhone a narychlo) su absolutne nepochopitelne chyby, z ktorych je jasne, ze ten, co to pise, o tom nema ani paru. Jasne, ze to nie je lahke rychlo a korektne spracovat, ale ked uz su jeden z najvacsich dennikov v state, mohli by si na to davat pozor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ci hej?
Michal mal 3 euro ... ....
ale ako v claknoch je toho dost , hlavne na azete .. ten trapny bulvar
Denníky nekomentujem, mňa pobavil raz "Ján Budaj" pri reprezentačnej fotke hokejistov v Novom čase ..ako koniec .. ja som práveže našla v učebnici jednu, v jednej odbornej knižke chyba hneď v nadpise ..
ak máte Európsky diár 2011/2012, nájdite si mapu Slovenska, na ktorej je "Zilina"