Diskusie - 4922. stránka fóra
7
Zubné lekárstvo v BA
Ahojte, neviete nieoč o tomto odbore? Ze ake tazke tam je dostať sa... a kolkí sa asi hlásia... aj sa niekto hlási tam tento rok?ozvite sa:) :) Otvor fórum »
3. 10. 2011 21:53
18
Veľtrhy AKADÉMIA a VAPAC
... najväčšie veľtrhy organizované v Slovenskej republike - poskytujú informácie o štúdiu, možnostiach vzdelávania, práce, brigád... kto z vás sa tam chystá? Otvor fórum »
3. 10. 2011 21:36
47
Každý má svojho dvojníka
Kamošky minule spomemuli medzi rečou že každý človek má svojho dvojníka, takého človeka čo vyzerá celkom ako on. Veríte tomu? Otvor fórum »
3. 10. 2011 21:19
50
Pesnička na nástup na stužkovú
momentálne v triede riešime stužkovú..a vyberáme niejakú dobrú pesničku na nástup..viete mi niečo prosím Vás poradiť? :) Otvor fórum »
3. 10. 2011 20:47
42
Ktorý režisér z týchto je pre vás najlepší teda ktorého máte najradšej?
- Miloš Forman (Muž na mesiaci,Vlasy,..)
- Claude Zidi (Krídielko alebo stehienko, Asterix a Obelix,..)
- Woody Allen (Čokoľvek, Hra osudu, September...)
Ďalšie možnosti »
3. 10. 2011 20:10- Claude Zidi (Krídielko alebo stehienko, Asterix a Obelix,..)
- Woody Allen (Čokoľvek, Hra osudu, September...)
Ďalšie možnosti »
1
Literatúra!
Mám otázku čo má obsahovať formálny a obsahový rozbor básne? Presnejšie čo sa tam má nachádzať? akosi si s tým neviem rady. Za normálne odpovede ďakujem! :) Otvor fórum »
3. 10. 2011 20:05
29
Potrebovala by som poradiť nejakú knížku.
V jednej téme som našla kopu dotazov na knižky, no všetky dotazi písali ľudia nad 25 rokov. Neviem však či by tieto knižky boli vhodné aj pre mňa. Chcela by som proste niečo čítať, keďže čítanie... Otvor fórum »
3. 10. 2011 19:23
16
Medicína
..chcela by som vedieť aké máte skúsenosti so štúdiom medicíny... čo všetko to so sebou obnáša... a hlavne..:aké musím mať známky aby som sa tam dostala.. tak veľmi o nej snívam.. ale nie som si istá či na... Otvor fórum »
3. 10. 2011 19:21
3
Akého ste náboženského vierovyznania,,.
... alebo aký je váš názor na Da Vinciho kódm Máriu Magdalénu ako Ježišovu manželku a podobné veci? Otvor fórum »
3. 10. 2011 19:09
43
Mávate bočné úmysly?
Keď sa s niekým spoznávate, zvyknete vždy dúfať v niečo viac bez ohľadu na to, že možno ten druhý na to ani nepomyslel? Alebo ani sa to nemusí týkať vzťahov, ale len tak všobecne- mávate... Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:59
22
Darček pre maliara
..chlapcovi-umelcovi-maliarovi k 17-tym narodeninam. ?? je niečo take, po čom každy maliar tuži??:D Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:50
6
Pesnička na aerobic
Poznáte nejaké dobré pesničky, na ktoré sa dá tancovať aerobic? Prosím pomoc, chcem si zatancovať a nemám hudbu DX Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:49
10
Prezentácia k seminárke
Ahojte, nemá tu niekto, prosím, nejakú prezentáciu k seminárke ? potreboval by som vidieť ako to má vyzerať a inšpirovať sa :D Ak hej napíšte mi sem a ja pošlem mail. Ďakujem Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:40
61
Nezmyselné vtipy
Napíšte nezmyselné vtipy aké poznáte. Napr. išli tri babky a prostredná spadla (rofl) Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:18
38
Stalo sa vám niekedy, že vás SBSkár/predavačka obvinil/a z krádeže?
Minule sa mi čosi podobné stalo, jedna trápna predavačka za mnou pribehla, že nech jej ukážem kabelku, lebo ževraj som si skúšala nejaké nohavice... pričom tej hlupani nedošlo, že ak by som niečo ukradla, tak by som pípala... tak som... Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:14
42
4 roky spolu
Rozmyšľam čo originalne vymyslieť ale za ten čas veľa veci už bolo hlavne je to na baby. Potešila by vás večera ktoru by som varil ja :) kebyže sa podarí sviečky vinko alebo šampanské na privýtanie ruža a príjemna... Otvor fórum »
3. 10. 2011 18:00
1
Mate skusenosti s objednavanim s kuponmi?GFK O. K.
Mate skusenosti s objednavanim cez zlavovy kupon, konkreten na stranke ab-obchod alebo martinus... kupony od GFK online klub... ?:) Otvor fórum »
3. 10. 2011 17:52- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?