Diskusie - 4942. stránka fóra
3
Kde ste ubytovani, pokial studujete na Pedagogickej fakulte UK?
Myslim tym celu Pedagogicku, aj specialnu pedagogiku, aj logopedov. Sturak, Atriaky, Druzba? Dakujem za vsetky normalne odpovede:) Otvor fórum »
26. 9. 2011 16:22
8
Váš názor na súkromné vysoké školy na Slovensku
Myslíte, že majú vyššiu úroveň ako štátne? V čom sú lepšie/horšie? Záleží na konkrétnej fakulte a odbore? Ak by ste sa mali rozhodnúť, prečo by ste si vybrali/nevybrali súkromnú VŠ? Otvor fórum »
26. 9. 2011 16:07
34
Povrchnosť
zaujímalo by ma , že prečo sú ludia taký povrchný..aký máte názor na to že ludí viac zaujíma to ako človek vyzerá a nezaujíma ich aký je ten človek vo vnútry. Otvor fórum »
26. 9. 2011 15:56
29
Čo robíte aby ste prežili školu?
Ako sa zabávate v škole aby vám čas rýchlo uplinul? (tasp) Otvor fórum »
26. 9. 2011 15:27
73
Priezvisko
Aé poznáte najvtipnejšie alebo najzaujímavejšie priezviská? Otvor fórum »
26. 9. 2011 14:38
65
Čo je u muža najdôležitejšie? Anketa len pre dievčatá a ženy!
26. 9. 2011 14:28
17
Ako sa co najsportovejsie obliect ?
Ako sa co najsportovejsie obliect ? Otvor fórum »
26. 9. 2011 14:21
7
červenovlásky: máte skúsenosť s farbou (melírom) Wats Elysée - ohnivá červená?
chcem sa spýtať, či ste si už farbili vlasy niečim takýmto.. http://www. op-cosmetic. cz/op-cosmetic/eshop/1-1-DLE-ZNACKY/78-2-Wats/5/174-Elysee-melir-pudrovy-Cerveny používa sa na farbenie tmavých vlasov ... funguje? prosím o rady Otvor fórum »
26. 9. 2011 13:11
29
čo by ste urobili keby vám vaša opitá kamarátka nadávala, že klamár, falošný, pretvárka a pod,,. ???
Som zvedavá čo by ste urobili... alebo aspoň či ste sa s tým stretli a čo by ste si o tom pomysleli??? Otvor fórum »
26. 9. 2011 12:51Utajovaná história - Vatikánsky holokaust
Avro Manhattan byl největší světovou autoritou na politiku římsko-katolické církve. Jako obyvatel Londýna řídil během Druhé světové války radiovou stanici „Rádio svoboda“ vysílající do okupované Evropy. Byl autorem více... Otvor fórum »
26. 9. 2011 11:34
7
Téma ďalšieho vlogu
Napíšte mi prosím, aká téma vlogu by vás pobavila. Otvor fórum »
26. 9. 2011 10:18
9
Kúpil som si darček pre ňu, ale ona nie je šťastná.
Včera som si tento LED gadget s ňou, pretože ona povedala, že rada tento druh vecí. (je to tu:http://www. McBub. com/i/60). Objednal som to pre ňu 15 dní ago. when to prišlo,... Otvor fórum »
26. 9. 2011 04:41
6
NHL - pomoc
vyznáte sa v NHL? ja len orientačne a preto potrebujem vašu pomoc. chystám sa v novembri na nejaký zápas, ale nedarí sa mi zistiť, ktorí Slováci hrajú v ktorých kluboch. ak by ste to niekto vedeli,... Otvor fórum »
26. 9. 2011 01:44
10
Zmenšenie fotiek
Ahojte, s akým free programom sa dá zmenšiť veľké množstvo fotiek naraz? Ďakujem... Otvor fórum »
25. 9. 2011 23:46
16
Zachraňoval ti už niekto život, napr. pri topení, búračke autom a pod?,,,,.
dnes som fintoval topenie v bazéne v Terchovci v obci Terchová:-), na moje "sklamanie" razom boli pri mne dve baby a chceli mi dávať ešte aj umele dýchanie:P..... no a ten cvok plavčík, ktorého som čakal, že... Otvor fórum »
25. 9. 2011 23:42
21
Ist do vztahu?
mam "maly problem" a potrebujem nazory aby som dostal nejaky impulz k rieseniu alebo aby sa vec niekam pohla. Pred rokom som sa rozisiel s priatelkou(po 2 rocnom vztahu), lebo ma podviedla celkom zaujimavym sposobom. ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 22:29- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?