Diskusie - 4971. stránka fóra
1
Pracuje niekto v Magne Trnava??
Potrebovala by som vediet ci tam teraz prijimaju ludi a co treba urobit aby som sa tam dostala..ozvite sa prosim dakujem..:) Otvor fórum »
15. 9. 2011 11:35
5
Karlova Univerzita - Právnická fakulta
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či je tu niekto, kto študuje/študoval na Právnickej fakulte Karlovej Univerzity. (Áno, ja viem, ďalšia diskusia o VŠ:) ) Máte nejaký osvedčený spôsob, ako uspieť pri prijímacích... Otvor fórum »
15. 9. 2011 11:06
8
Imatrikulácie
Ludia ja s mojou triedou budeme robiť imatrikulačky a súrne potrebujeme pomoc :) mohli by ste mi napísať pár súťaží nech to nieje príliž drsné , díky moc :* Otvor fórum »
15. 9. 2011 11:03
38
Ako vychádzate so svojimi susedmi?
Zaujímalo by ma, aké vzťahy máte so svojimi susedmi, či a vy k nim hocikedy zbehnete, keď niečo potrebujete alebo len tak pokecať... alebo práve naopak hádate sa, robíte si naprieky?? :D alebo sa len... Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:56POzna niekto z vas stranku www.rajfilmu.sk
prave som si "stiahla " film z tejto stranky..... stiahlo mi vsak len nejake subory typu nestahuj kupuj... neviem ci mi to mohlo nejaky virus nainstalovat? alebo nieco podobne?vdaka za rady a typy... Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:55
43
Ma to zmysel?
Ma podla vas zmysel vztah s 12 rocnou ak ja mam 16? ... niesom pedofil ona vyzera na 14 a je aj dost mentalne vyspela ... je to trocha na dialku ale jeden den v tyzdni sme spolu... Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:49
28
Aky tvar ma vas penis pocas erekcie?
15. 9. 2011 10:41
9
Čo to je?
Takže chcem sa opýtať, že ako sa toto volá a tí čo ste boli v Paríži, či neviete, kde to tam kúpim ↓ http://4. bp. blogspot. com/-z5zbl6N6RUc/Tm5i5KbC5jI/AAAAAAAAMbI/LyDEfILTWPs/s1600/IMG_2702. JPG ... Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:36
5
Anatomia
niekto kto studuje/studoval medicinu a vedel by mi poradit ako sa ucit anatomiu?vobec mi to nejde do hlavyy, nemam v tom ziadny system, mame sa ucit chrbticu a neviem co potrebujem :( ucim sa z cihaka Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:30
20
Chcel by som sa vás opýtať,,. aký máte názor na spoločnú masturbáciu,,. keď ona mala 12, 5 a on 14,,.
Ahojte... je to podľa vás normálne??? Ľúbili sa dosť... ale urobiť toto v 12, 5... rád by som poznal vaše názory... ĎAKUJEM Otvor fórum »
15. 9. 2011 10:02
10
Prípravné kurzy na prijímačky na VŠ,,. áno, či nie?
Chcela by som ísť na VŠ do Bratislavy, konkrátne na UK, fakulta filozofie a odbor žurnalistika. Neviete náhodou či je potrebné prihlásiť sa aj na nejaký prípravný kurz? Poprípade aké sú tam prijímačky a či sa to... Otvor fórum »
15. 9. 2011 09:40
10
Kde na akých miestach ste už sexovali?
v niektorých prípadoch to môže byť až adrenalinovo vzrušujúce:-) http://www. vychytane. sk/filesystem/image/200810/772-0-adrenalinovy-sex. jpg filipko:-) Otvor fórum »
14. 9. 2011 23:40
16
červene bodky na nohach po holeni
Po holeni noh mam stale cervene bodky a je to dost neprijemne , lebo je ich vela. Nevie ako sa ich mozem zbavit?co na to pomaha?diki Otvor fórum »
14. 9. 2011 23:31
33
Predavači -núkači v obchodoch
- vyhovuje mi, ak pár sekúnd po vstupe do obchodu dobehne za mnou predavač s "Môžem Vám pomôcť?"
- vyhovuje mi, ak za mnou dobehne núkací predavač po pár minútach, po tom čo sa rozhliadnem, lebo inak by som ho sám neoslovil
- nemám to rád ani v jednom prípade
Hlasuj »
14. 9. 2011 22:47- vyhovuje mi, ak za mnou dobehne núkací predavač po pár minútach, po tom čo sa rozhliadnem, lebo inak by som ho sám neoslovil
- nemám to rád ani v jednom prípade
Hlasuj »
9
Hra
hra : Spociva vtom ze vzdy ten kto zacne napise niaku vetu ze priklad prave mi zvoni mobil Kto nasleduje musi okomentovat toho koho ma nad sebou priklad tak ho zdvihni skorej nez ti... Otvor fórum »
14. 9. 2011 22:44
6
2 otázky
Ak chcem, aby som mal zoradenie "veľké ikony" vo všetkých ikonách, čo mám urobiť ? Keď nastavím na jednom, u ostatných mi to nenastaví. Čo mám urobiť, ... Otvor fórum »
14. 9. 2011 22:43- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 10 Pes alebo fena