ti co ste to citali, vsimlis te si tu spojitost s druhou svetovou vojnou? voldemort bol hitler, vrazdil muklov ako zidov kvoli tomu ze boli ini,pricom on sam nebol cistokrvny tak ako hitler nebol cisty a kopa inych podobnych veci
18. Hoynight staci iba vysvetlit, ako si to myslel... vies, ked napises, ze by hitler nebol az taky zly, keby nechcel vyvrazdit nas, tak to znie dost hnusne
autorka nezarobila na vojne ale na marketingu dobrej knihy
neviem, čo tu riešite...ukážte mi spisovateľa, ktorý čerpal z ničoty...ukážte mi knihu, ktorá sa netýka života a s ním všetko spoločné, náš svet...
meredith si len spája realitu s dielom, čo je podľa mňa logický postup , a tak ako harry potter aj všetky ostatné diela vychádzajú z nášho sveta...alebo vy ste z iného sveta?
Ano, ja som si to tiež všimla a tie súvislosti sa mi náhodou páčili. Bolo to tam vsunuté tak, že to nevidel každý - ani ja najprv, kedže som tie knihy začala čítať ako 9-ročná, a ked si to človek napokon všimol, bolo to také... zaujímavé...
Podľa toho, ako autorka tieto veci formuluje je jasné, aký má názor na vojnu... a ja s ním súhlasím, preto ma vždy teší objavovať takéto drobné spojitosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
keby Hitler nechce vyvrazdit a zotrocit slovanou nebol by az taky zly...a moj foter tvrdi ze zena co napisala HP je frigidna
2. Holynight ked toto povies, tak si rovnaka svina jak on
11. coze? keby sa ho zastavam napisal by som nieco ine
12. vyvrazdil som miliony ludi? ludia nejaku velku vahu davate slovam
Inak vsetci ta chytaju za to slovicko >
,,keby Hitler nechce vyvrazdit a zotrocit slovanou nebol by az taky zly,,
Trosku blba formulacia,ale urcite si to tak nemyslel ako to tu vacsina chape a odsudyuje za to.
K teme, neviem HP som prestal citat po 5 knihe.
A ak sa autorka insirovala krutou minulostou,tak je to dalsia svina,co zarobila na krutej vojne ...toto neberte vazne
autorka nezarobila na vojne ale na marketingu dobrej knihy
meredith si len spája realitu s dielom, čo je podľa mňa logický postup , a tak ako harry potter aj všetky ostatné diela vychádzajú z nášho sveta...alebo vy ste z iného sveta?
Podľa toho, ako autorka tieto veci formuluje je jasné, aký má názor na vojnu... a ja s ním súhlasím, preto ma vždy teší objavovať takéto drobné spojitosti