Ahojte ... Mozno vam tato tema pride ako nezmysel, ale seriozne odpovede by mi vazne pomohli. Nemam co sa tyka chlapov nejaky velke skusenosti, preto ani len netusim, co robit. Takze chodim do skoly s chalaon, ktory sa mi strasne paci. Problemom je, ze on
vravíš, že je iný ako ostatní.. prečo sa potom pýtaš, čo platí na chalanov? je zrejmé (pravdepodobné), že naňho to fungovať nebude..
drobná rada: snaž sa s ním najprv skamarátiť, nikdy nevieš, či to neprerastie do vzťahu (pri kamarátstvach chlapec-dievča je to časté, a okrem toho je pre vzťah dôležité aj porozumenie, nie iba očarenie vzhľadom, preto je priateľstvo dobrý štart)
drobná výstraha: bacha, spolužiak ! nikdy nevieš ako to skončí, ale ak zle, môže to byť pre teba nadmieru nepríjemné
Prečo sa s ním chceš pohrať? To chlapi práve radi nemajú. Normálne sa mu prihovor alebo čo, alebo ak sa bojíš, tak mu napíš. Alebo sa naňho usmej a on ti napíše sám...
no kebyže som to ja a kebyže sa mi strašne páčiš a dávaš mi to najavo a som strašne zaľúbený, tak by som aj tak ani krok nespravil mne by si to musela medzi 4mi očami povedať narovinu (inač podľa mňa, keď vieš, že je do teba a ty tiež doňho tak prečo ho nezavoláš niekam ty? ani netušíš ako sa niektorí chalani vrátane mňa hanbia niečo spraviť )
boze chod uz dopice, polroka tu riesis, ako zbalit nejakeho chlapca - skratka si neschopna, ked sa ti to doteraz nepodarilo, abo skareda, abo o teba proste nema zaujem. daj uz pokoj jemu aj nam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
drobná rada: snaž sa s ním najprv skamarátiť, nikdy nevieš, či to neprerastie do vzťahu (pri kamarátstvach chlapec-dievča je to časté, a okrem toho je pre vzťah dôležité aj porozumenie, nie iba očarenie vzhľadom, preto je priateľstvo dobrý štart)
drobná výstraha: bacha, spolužiak ! nikdy nevieš ako to skončí, ale ak zle, môže to byť pre teba nadmieru nepríjemné
done.
ja neviem co maju byt hentie avantury, ze musim nieco spravit aby ma pozval, lebo akoze ty ho pozvat von nemozes ?