Ahojte! Chcela by som sa spýtať,..vybrala som si strednú školu v Nitre no páči sa mi internát druhej školy môžem ísť na internát
Takže našla som si jednu dúfam že v pohode školu v Nitre,..no zvlášť som pozerala aj internáty a strašne sa mi zapáčili UKF internáty tie tzv. "Bloky"...Je to možné aby som bola ubytovaná v tých UKF internátoch? alebo v iných ? (myslím internáty nie tej š
Tak, ja som vlastne na cudzom internáte, ale naša škola vlastný nemá, tak to preto... šak sa opýta priamo v škole, či môžeš ísť aj na iný... Tam napíš mail
ja som chodila na stavebnú a na intraku som byvala na potravine..... je to uplne jedno kde sa ubytuješ,,, pri strednej škole na tom nezáleží,, na vysokoškolský intrák je viac než pravdepodobné že sa nedostaneš-... ak len čil ideš na strednú tak si mladá a potrebuješ dohliadnuť, na stredoškolskom intraku je to pre teba fajn.
tak mne úplne vyhovuje aj stredoškolský, ale ja chcem aby bol nejaký nový internát, aby aspoň nejako vyzeral...nechcem aby sme sa tam v jednej izba piati tlačili..dobré by bolo keby sme tam boli len dve a nevie mi niekto poradiť nejaký konkrétny internát? (na cene nezáleží)
ufff toto je úbohé, niektoré tieto názory....počuj moja, no tak pochybujem že by ti dali vysokoškolský , s tým sa rozlúč...to je jedna vec a druhá že pokiaľ viem, tak u nás na škole teda na našom intráku sú aj z iných škôl, ja som ta neni , ale tak spoužiačky sú tam nejaké, neviem an akú školu chceš ísť.ale ten intrák, je Spojenej školy Slančíkovej 2....( hotelka , potravina a športové ) . tak si to tam čekni .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov