Ahojte. Mám problém s chalanom, s ktorým chodím už 2 roky, no po prvom roku som mala dosť. Čo mám robiť?
Chcem sa s ním rozísť ale nejde to Už som sa o to viackrát pokúšala ale on mi vždy nasluboval hory doly tak som s ním ostala aj keď som nechcela. Asi pred 2 mesiacmi som tu skúšala znova ale on sa rozplakal a hovoril mi, že som cely jeho život, a ako
OO kamoška ma skoro totožný problém. A rieši ho podobne ako ty. Ako ženy nechápem. Neuvedomuješ si ze mu ublizuješ teraz viac?? strašne ho ľutujem ... ale zaroveň aj teba, lebo ťa psychicky vydiera. Ale jednoznačne sa s ním rozíd. Lebo k tým 2 rokom pribudfnu dalsie 2
boli... vyriešilo tak, že jemu z celého môjho prístupu (rozumej neustálych hádok a kritizovania a podobne - čo som ale nerobila naschvál) rupli nervy a našiel si inú... no a vtedy (hoci som si želala, aby ma nechal on, lebo ja to nedokážem) som o neho bojovala ako pes o kostičku a po čase si ho získala nas5... opäť to bolo fajn chvíľu a potom už nie... proste pre mňa nebol ten pravý, no najťažšie bolo priznať to sebe samej, že JA už nechcem... nakoniec som sa s ním rozišla (bola som s ním od 15tich do 18tich)... teraz má priateľku, je šťastný a ja som nezadaná a tiež šťastná... držím palce
sakra ženská. prestaň sa ľutovať a proste to urob! nenechaj si skákať po hlave. ak nie si šťastná,musíš s tým niečo urobiť. máš to v rukách.
ja to veľmi dobre chápem,že mu nechceš ublížiť,ale inak sa nedá. on sa z toho časom dostane.. snáď. nemôžeš seba nútiť do niečoho čo nechceš a on už teba duplom nie.
Well, preboha živého. A to som si myslela, že ja som divná.
Prepáč.
Ale uvedom si, že nežijeme v idealnom svete, a niečo sa končí, nei čo sa začína!
Preboha nechces s nim byt, tak s nim nebud! Ano zle sa pozera na to ako trpi, ale niekto trpiet musi! A radsej budes udrziavat vztah a trpiet ako kon ako by si mala urobit dobre vam obom?
Keby mi chlap reval na kolenach v pripade ze ja uz by som k nemu nic necitila, prislo by mi to ako hrozna ubohost a ako sa poznam, normalne by som ho znenavidela...
To sa nedá, také stupídne citové vydieranie! Halo!
Si rozmysli, necháš sa ovládať ľudmi? Je to tvoj život, a vztah je o ddvoch ludoch, no ty ho nechceš! Aké má on právo rozhodovať o tvojom nešťastí? Tak nenariekaj a rob niečo.
aj keď je to ťažké, treba sa na to pozrieť tak, že keby si sa s ním už vtedy rozišla, teraz mohol byť niekde úplne inde a ty tiež. mysli na to a snáď ťa to nakopne. bohužiaľ, ublížiš mu, ale len dočasne. toto je oblasť, kde je každé ublíženie "len" medzníkom na ceste za tým pravým. on teraz nevidí, že ten vzťah vlastne nie je dobrý, ale raz sa spätne naň obzrie a vôbec mu nebude ľúto, že oň prišiel, preto by si si to nemala vyčítať. on žije v totálnom sebaklame a jeho výrok, že raz budeš šťastná, sa v skutočnosti nemá týkať teba, ale nejakej inej baby, s ktorou budú šťastní, len si to nevie priznať. bohužiaľ, rozchody sú také, že niekto trpí. urob to ako s leukoplastom a proste ho strhni.
Boli, ale patrím medzi ľudí, ktorí takéto veci riešia radikálne. Takže som ignorovala jeho fňukanie, vydieranie, stále prosenie a manipulovanie. Proste som ho ignorovala kým ho to neprešlo. Bolo mi to strašne ľúto, ale vedela som, že inak to nepôjde. On sa z toho časom spamätal a už je to ako tak normálne.
Inak to nevyriešiš to mi môžeš veriť. Musíš sa zachovať ako bezcitná suka. Nech hovorí čo chce. Takto trápiš sebe aj jeho a nikam to nevedie!
@julkanicka mám si kľaknúť na kolená a v jeho mene ťa požiadať, aby si ho nechala? vieš, ako by ho bolelo keby vedel, že si mala niečo s inými?! utekaj, pokiaľ nezruinuješ seba aj jeho...
Povestne misky váh sa preklápajú zo strany na stranu , ale určite viem že sa nevyhneš " nechcem mu ubližiť" , pretože to nejde . Trpí už teraz a ako pes . Na druhej strane zaleží koľko ma rokov a či už mal pred tebou dievča. ... ak mal tak sa to spravi ak nemal bude z neho časom človek bez duše , ale to by musel najskôr neupieť na viacerých poliach vojny menom láska. Ćím skôr ho nechaš ísť tým skôr ho to prejde a pôjde ďalej.To čo bude potom Ťa už zaujimať nemusí
@julkanicka jemine snáď je to chlap ak to neprežije tak urobíš službu ľudskému genofondu Ak to skutočne chceš tak to urob a prestaň sa hrať na samaritánku.
@julkanicka ja som sa cítila/cítim podobne... 2 roky je veľa a keď si to chcela urobiť už pred rokom,mala si to urobiť. Teraz je už zbytočné o tom hovoriť. Sadnite si ako ľudia, normalne mu to vysvetli a ak má štipku rozumu tak to pochopí. Nemôžeš s ním byť do konca života len preto, že ti ho je ľúto. To proste nejde. A navyše... Podviedla si ho takže to už nie je fér...
@nobile vobec to nezvladam!! (( preto som to napísala aj tu. Neviem čo dalej je mi ťažko...občas nespávam ked ty raz budeš v situacii, že máš dievča a ti povie že to neprežije, že si ublíži ked sa s nou rozídeš..tak pochopíš v akej piči som Mala som to spraviť hned na začiatku ( teraz sa už bojím že je neskoro. Odkladala som to a prepáč za tú reakciu ale fakt to už nezvládam
ty si proste len prehnane empaticka. aj ja som kedysi taky bol, ale ked som sa dostal do fazy, ze mi zalezalo na kazdom okrem mna, pochopil som, ze toto neni riesenie. zdrhaj, kym mozes, lebo to bude len horsie. nenechaj si vziat stastie v prospech jeho majetnickosti. axi zacala chodit k psychlogocke, je to super - uz len pocuvaj jej rady a rob co ti vravi a ono to vyjde, pevne verim
Nenechaj sa citovo vydierať.Aj keby si hneď niečo urobil,ty nie si za neho zodpovedná.Vieš si predstaviť,že by si si takého labilného človeka vzala a mala s ním deti?To ti bude na každú hlúposť takto vyvádzať.Ty si myslíš,že ho máš rada,ale omyl.Ty si s ním zo strachu,ty sa trápiš a on sa môže niekde tešiť,ako s tebou kýve...utekaj,kým máš silu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hm, normálne mu to vysvetli a ak ťa miluje tak, ako tvrdí, bude chcieť len tvoje šťastie a stiahne sa...
a jeho tiež nechápem, aký zmysel vidí v tom vzťahu, ak vie, že ty ho už neľúbiš alebo čo..
hm, pozri, teraz ma asi niekto (-.-") obviní, že vodu kážem, víno pijem... ale nerob mu to...takto ho zničíš oveľa viac...
ja to veľmi dobre chápem,že mu nechceš ublížiť,ale inak sa nedá. on sa z toho časom dostane.. snáď. nemôžeš seba nútiť do niečoho čo nechceš a on už teba duplom nie.
natvrdo
Prepáč.
Ale uvedom si, že nežijeme v idealnom svete, a niečo sa končí, nei čo sa začína!
Preboha nechces s nim byt, tak s nim nebud! Ano zle sa pozera na to ako trpi, ale niekto trpiet musi! A radsej budes udrziavat vztah a trpiet ako kon ako by si mala urobit dobre vam obom?
Keby mi chlap reval na kolenach v pripade ze ja uz by som k nemu nic necitila, prislo by mi to ako hrozna ubohost a ako sa poznam, normalne by som ho znenavidela...
To sa nedá, také stupídne citové vydieranie! Halo!
Si rozmysli, necháš sa ovládať ľudmi? Je to tvoj život, a vztah je o ddvoch ludoch, no ty ho nechceš! Aké má on právo rozhodovať o tvojom nešťastí? Tak nenariekaj a rob niečo.
Inak to nevyriešiš to mi môžeš veriť. Musíš sa zachovať ako bezcitná suka. Nech hovorí čo chce. Takto trápiš sebe aj jeho a nikam to nevedie!
PROBLEM SOLVED.
"Mám problém s chalanom, s ktorým chodím už 2 roky, no po prvom roku som mala dosť." ...
Mlada pani. Nemusim analyzovat Vas psychicky stav.
Bravurne ste to zvladli za nas ostatnych
Gratulujem Vam a len tak dalej !
Ludi ako ste Vy, tento svet potrebuje !
Moje ucta...
Poznal som dievca, ktore tym istym operovala, ze sa zabije, ze sa obesi, podreze si zily.
Tie zily si niekolko krat podrezala, ale to robila este predtym, ako som ju poznal a mysilm, ze to robi dodnes...
Ale urcite nie tak, aby vykrvacala az na smrt...
Presli uz 2 roky a stale zije ...Obcas pokecame
Jednoducho to ukonci co najnormalnejsie... Ako dospela zena.
Je blbost zotrvavat vo vztahu, ktory nam nic neprinasa.
A hlavne neplni svoju funkciu... Davat a prijmat lasku.
Bež rýchlo preč od takého... prípadá mi ako zúfalec..