byt mlady je najkrajsie....kym si nastrocny mas casu kopu ale ked budes satrocny ta si uveedomis ze byt mladym je lepsie ako starym pretoze mas potom vela zodpovednosti a vlastne zivot je kratky ta kym si mlady treba si ho uzit....
Ked som bol este male dieta, do takych 10 rokov, strasne som chcel byt dospely. Neznasal som detstvo, nebavili ma detske hry, ani som nezapadal do detskeho kolektivu.
Teraz mam 16 a som rad...uz teraz si planujem svoju buducnost a tesim sa aj na nu, ale zaroven ma trochu mrzi, ze ked som bol mladsi, utekal som k dospelosti a nevychutnal som si "caro detstva"...
angie tak ver tomu, ze v skole som mala viacej povinnosti ako teraz v praci...
skola: rano treba vstat a ist do skoly, tam clovek trci aj do druhej - tretej hodiny, pride domov a zase sa musi chystat do skoly, lebo bez domacich uloh by to neslo...
praca: rano vstanem do prace... niekedy na pol deviatu, niekedy na pol jedenastu (skvele ) pracujem osem hodin, pridem domov a mam pokoj... ziadne take ze doma pokracujem... na strednu by som sa uz nevratila a to len kvoli tym povinnostiam
no o tom vravim aj ja . . .a stve ma to ze 17 a 18 . . .aj ked sa to nezda je priepastny rozdiel . . .kym mate 17 ste decko no po 18tke sa na vas vali vsetka zodpovednost . .viem ze nie na kazdeho . .ale ja hovorim o pripade co poznam . .okrwme toho aj skola . .uz jej mam plne zuby . . . .:/ . .ach jaaaaaaaaj
ja nechcem byt starsia.. sak toto je najkrajsi vek.. najlepsie zazitky... nech to trva co najdlhsie... sak setci raz zostarneme ale mladi sme len raz.. taaak si to treba uzit kym sa da
ja chcem byt starsia len preto aby ma dlhsie pustili von,aby som si mohlaviac uzivat..ale potom to nebude lepsie..potom bude viac povinnosti cize uzivat si mozem najviac teraz od 15 do tych 20 si myslim ze je to skvele
ide o to ze aj ked mate skusenosti vela . . .pokial nieste plnolety nik s vami nebude jednat vazne . . . .ja mam dost odzite aj ked to mozno znie smiesne od 17 rocneho cloveka . .ale ide mi o to ze so mnou nejednaju tak ako by som si zasluzil . . .
to je ale hlupost...ja rano vstanem napapam sa idem si do skolicky... v skole mozes spat, kreslit si spievat si a este aj par dobrych ludi sa tam najde...ulohy? na strednej? ja som si ulohu nerobila tusim od nejakeho toho osmeho rocnika... a knihy som uz zo dva tyzdne ani nevidela...vecsinou mi staci co sem tam zapocujem na hodine a este na nejaky ten test sa naucim...a to na som vobec niesom az tak zle...
a co ta tam po tom co si myslia ini? hlavne je to co si ty myslis a ako to ty citis.. ked sa citis dospelejsie tak ti moze bt jedno ako to vnimaju ini nie?
Alex-ale aj ked budes mat viac rokov vzdy bude niekto starsi alebo vyssie postaveny kto ta nebude brat vazne a nebude sa k tebe spravat ako k seberovnemu to je zivot.. ak vies ako sa mas ku akemu typu ludi spravat, ako s nimi jednat a tvarit sa zodpovedne tak ta budu brat vazne aj v 15tich...to nie je otazka veku (teda nie az tak velmi) skor spravania
angie tak snad som aj ja chodila do skoly tak viem o com vypravam... ulohami som mala na mysli debiliny co sa treba ucit na pisomky alebo ked sa nejaka profka rozhodne skusat na kazdej hodine... praca je lahoda pohoda
Alex- no jasne ze ked ma dakto 15 tak sa ho nebudu chciet niektori vypocut nieto este sa rozumne porozpravat ale taki sa najdu v kazdom veku taak si uzivaj mladost pokial sa da, kam sa ponahlat 18 tiez nie je nic svetoborne rok hore dolu a to ze mas 18 neznamena ze vies o com hovoris (tym chcem povedat ze sa k tebe budu spravat cca rovnako) a nie je to dovod aby ta ostatni brali vazne.. len mozes pit legalne a sam byvat a potom len viac povinnosti a do dochodku daleko
podla toho aka praca je to individualne a treba brat do uvahy vela faktorov... povedat si u kazdeho je to tak ako u mna a aj ty si budes v mojom veku mysliet to co si myslim ja inymi slovami ludia typu ''vsade som bol vsetko som videl''mi brutalne lezu na nervy...stastne dtstvo maju len ludia ktori zili na dostatocnej socialnej urovni aby mali splnene svoje potreby a aspon polovicu priani deti ktore ziju v chudobe sa jednoducho tesia na to az budu moct prevziat iniciativu do svojich ruk rovnako aj skola niekomu ide uceneie lepsie a niekomu horsie niekto ma kopec kamosov zatial co ini je sam ako prst niekto sa musi dret cely zivot aby nieco dosiahol zatial co inemu vyslape cestu ocinko takze niekto ma skutocne dovod tesit sa na dospelost a niekto ho mat nemusi... racionalne mysliaci clovek zvazuje pritomnost a pokial ja racionalne usudim ze ''teraz je to na picu'' tak nech ma nikto nepouucuje lebo nikto nemoze poznat moj zivot ,moje pocity schopnosti a skusenosti lepsie ako ja sam tod vse
hmm ste hlupy ked chetebyt starsi...mladost je jedna z najvasich hodnot...nikdy ju nezatratuj...a ZI!!!urob hlavne to,co ta prve napadne,vzdy hladaj prvotnu myslienku-ta je spravna...hmm je to uuzsne a vdaka tomu som mierne stastny..hhmm
Sladke to casy, ked som este spavala v kociku, vsetci sa o mna starali a nemala som este tusenie, ake patalie mozu v zivote cloveka postretnut. Mladost je najkrajsia, kurnik, ja nechcem byt starsia.
ked som bol maly, bol som jeden z tych, co chceli byt dospeli, lebo som si myslel, ze to je COOL...teraz ked mam slabych 15, chcem mat znova 5, lebo som prisiel na to, ze v tom veku sice su starosti (ze nemam take iste auto ako ma Matko a pod.) ale da sa cez nich preniest...ked budem dospely, budem makat, tak budem chciet byt v mojom terajsom veku, lebo teraz haluzim, zabavam sa a tak...ked budem dedko-dochodca, konecne nebudem muset (az tak) robit, ucit sa a pod. tesim sa ked budem dedko... ... problem je v tom, ze clovek nema nikdy nicoho dost...stale mu daco vadi...myslite si ze Bill Gates ma dost prachov??? NIE... (inac...uz je 2. najbohatsi...ja vieeem, nic nove...)
Susenejablko: Bill Gates je v IT svete spinavy hajzel, ale v normalnom ludskom svete je to dovolim si tvrdite jeden z naj ludi z tych bohatsich.. Take prachy co dal na charitu, nedal asi nikto, takze pochybujem ze sa mu maali a stale hrabe.. Ved uz ani nie je na poprednej pozicii M$..
Ja som so svojim vekom spokojná, ale nie s tým číslom ktoré mám napísané v papieroch ale s tým ktoré mám v duši... A či by som chcela byť staršia, no... Všetko má svoj čas a nedá sa zastaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
lenze jop treba si to vychutnat kym je cas.. teraz nemusis nic len rano vstanes a ides do skoly ... koniec
ale potom.. predstav si tu kopu povinnosti...bah
ako niekedy by sa to zislo ale nezalezi na tom kolko mas ale ako sa citis... aj niektori 26 rocni ludia su "mladsi"
Teraz mam 16 a som rad...uz teraz si planujem svoju buducnost a tesim sa aj na nu, ale zaroven ma trochu mrzi, ze ked som bol mladsi, utekal som k dospelosti a nevychutnal som si "caro detstva"...
skola: rano treba vstat a ist do skoly, tam clovek trci aj do druhej - tretej hodiny, pride domov a zase sa musi chystat do skoly, lebo bez domacich uloh by to neslo...
praca: rano vstanem do prace... niekedy na pol deviatu, niekedy na pol jedenastu (skvele ) pracujem osem hodin, pridem domov a mam pokoj... ziadne take ze doma pokracujem... na strednu by som sa uz nevratila a to len kvoli tym povinnostiam
to je ale hlupost...ja rano vstanem napapam sa idem si do skolicky... v skole mozes spat, kreslit si spievat si a este aj par dobrych ludi sa tam najde...ulohy? na strednej? ja som si ulohu nerobila tusim od nejakeho toho osmeho rocnika... a knihy som uz zo dva tyzdne ani nevidela...vecsinou mi staci co sem tam zapocujem na hodine a este na nejaky ten test sa naucim...a to na som vobec niesom az tak zle...
a co ta tam po tom co si myslia ini? hlavne je to co si ty myslis a ako to ty citis.. ked sa citis dospelejsie tak ti moze bt jedno ako to vnimaju ini nie?
miskaaa . .neni to jedno . . .ja ti to vysvetlim v skole . .len sa ma to nezabudni spytat . . . . .jj? nece sa mi pisat
Ale to uz je pre relaciu, ktoru uz zrusili, ze snivajte s nami.... hmmm skoda