nie ...akože sme blázni hrabnutí pošahaní...ale to sa mi na tom páči ..proste nikdy neviete čo od nás môžete čakať...a tie hodiny smiechu mi za to fakt stoja
Ja si myslim, ze mam totalne jebnuty rocnik az na nasu triedu Neznasam vsetkych tych ludi z inych tried, s ktorymi mam seminare, proste to je jedna zberba hnusna, zakerna, namyslena, arogantna, biflosska, boze, az mi je zle ked si predstavim, ze zajtra zase s nimi 4 hodiny -.-
Pokial len plaves po prude, narazis na veci, ktore ta len brzdia, likviduju, zamyslas sa nad kravinami, riesis falos , pretvarky a co ja viem este ake arky.... proste nezmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
3
2
1
.
.
.
ale musim uznat ze je tam mozno 5 ludi ktorych existencia ma neirituje
ale v podstate s tým súhlasím ale s tým rozdielom že ja sa nepretvarujem pred nimi, oni to vedia že ich moc nemusím ..
Pokial len plaves po prude, narazis na veci, ktore ta len brzdia, likviduju, zamyslas sa nad kravinami, riesis falos , pretvarky a co ja viem este ake arky.... proste nezmysel.
Ale dostat sa do takeho stadia je drina...
Clovek musi byt osobnost.
Ale nesuhlasim s tym, ze ''od prirody''.
Da sa vypracovat.
Treba chciet.
Ale o tom, koho do svojho zivota pustis, rozhodujes len ty.
@admin ?
Vulgarizmy v nadpisoch tolerovať nebudem.
Tvoj admin
tak tam daj hviezdičky... ale nemeň slová. veď to potom neni on (ten, čo to založil), keď mu dáš do papule tvoje slová.