jasné, že mali. tí, na ktorých stojí organizácia toho celého to berú vždy sakra vážne.
pohádala som sa s najlepšou kamarátkou, nadávala na všetkých dookola a bola som ochotná postaviť sa na spoločnom čísle do prvej rady (a inak, s ňou som sa udobrila len preto, že sme mali rovnaký termín u kaderníčky
tesne predtým, ako som mala vyjsť pred ľudí moderovať, som mala slzy na krajičku, horúčku a bola som hrozne vyklepaná. ale dopadlo to najlepšie na svete!
a ľudia, ktorí majú prístup "ja nič nevybavujem" ide to mimo mňa, ale nech to je perfektné ma vedia vytočiť najviac na svete
@martinho777 nie osobne ja mam stresy ale cela trieda bo este netusime ci vlastne stuzkovu mat budeme bo v nasej sale sa im stala taka vec ze na ten den tam maju naplanovane 2 akcie cize teraz sme zistili ze sme bez saly ty by si nestresoval ?
Tak všeobecne nie. Ale keď sa začal spievať gaudeamus, tak trochu áno. Spomenula som si totiž, že som sa zabudla naučiť text a bála som sa, aby ma nebrala kamera, keď budem úplne mimo otvárať ústa a akože spievať.
veci ohladom organizacie stuzkovej vybavovali ini, ja sa moc do takychto veci neinteresujem, ale stres som mala v den stuzkovej..hlavne z tych scenok, v ktorych som mala vystupovat..ale nakoniec bolo super a doteraz na to s radostou spominam, i napriek tomu aky horor bol pre mna navliect sa do siat
@hangtime11 ale tak na nieco je to aj dobre cela trieda, ale komplet cela je jeden piatok pokope a dokaze sa zabavit spolu pricom za 8 rokov co som s nimi v triede ze sme takto spolu neboli
nie ..skôr ma trápilo či budem schopná sa dostaviť...z dôvodu, že som niekoľko krát vyvrátila žalúdočnú kyselinu. Nebolo to nič príjemné...ale nakoniec som tam bola
neviem či budú stresy, ale hádky určite áno, stužkovú budem mať až o rok, a polka triedy je už rozhádaná kvôli takým banálnostiam ako sála, hudba, dátum..atď
aj pre toto som rada ze sme nemali normalnu stuzkovu...
boli sme tyzden v taliansku a uzili sme si to paradne...
a stresy sme nemali ani ked poobede zacalo prsat a ledva sme stihli prejst na miesto konania...no a kedze prsalo nemohli sme to mat na terase s krasnym vyhladom na more ako sme si doobeda naplanovali ale mali sme to v krytej casti kde uz nebol az taky pekny vyhlad ale slak to traf po par poharoch martini nam bolo jedno kde vobec sme
najsmiesnejsia cast bola ked sa chcel kazdy s kazdym fotit
nie stresy neboli len som sa na ňu vôbec netešila lebo mi prišlo úplne hlúpe pre aké veci sa v triede museli hádať ale nakoniec to dopadlo nad očakávania,menšie zhody a nevydarené veci veď to k tomu patrí a zopakovala by som si ešte raz no len keby trvala dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pohádala som sa s najlepšou kamarátkou, nadávala na všetkých dookola a bola som ochotná postaviť sa na spoločnom čísle do prvej rady (a inak, s ňou som sa udobrila len preto, že sme mali rovnaký termín u kaderníčky
tesne predtým, ako som mala vyjsť pred ľudí moderovať, som mala slzy na krajičku, horúčku a bola som hrozne vyklepaná. ale dopadlo to najlepšie na svete!
a ľudia, ktorí majú prístup "ja nič nevybavujem" ide to mimo mňa, ale nech to je perfektné ma vedia vytočiť najviac na svete
a stres ? vobec...
a nie, ja na takéto akcie nie som
A z ľudí, ktorí sa boli schopní hádať kvôli tvaru pohárov mi šli oči vypadnúť ...
boli sme tyzden v taliansku a uzili sme si to paradne...
a stresy sme nemali ani ked poobede zacalo prsat a ledva sme stihli prejst na miesto konania...no a kedze prsalo nemohli sme to mat na terase s krasnym vyhladom na more ako sme si doobeda naplanovali ale mali sme to v krytej casti kde uz nebol az taky pekny vyhlad ale slak to traf po par poharoch martini nam bolo jedno kde vobec sme
najsmiesnejsia cast bola ked sa chcel kazdy s kazdym fotit
a nezabudnúť svoju repliku v programe
takýto stres mám inak aj rada