slovenčina ako jazyk je veľmo peknuškavá, dá sa s ňou hrať ako s máloktorým iným, má hrozne veľa významových nuáns, dajú sa v nej produkovať krásne vety... ak myslíš predmet v škole tak hej, to bola do veľkej miery otrava, ale nič príšerného a nenávistného som k tomu nikdy necítil.
Na strednej to je len o literatúre a maturita zo slovenského jazyka je tiež odveci...ale jazyk mi nikdy nevadil,slovenčina sa mi páči...a to žijem v čechách.
súhlasím s @midnight i českí susedia vravia že slovenčina je krásny jazyk... hlavne preto že sa z nheo dajú vyprodukova´t naozaj krááááásne slová a vety.
Na základnej bola slovenčina malina,keď som prišla na strednú som nadávala čo za hlúposti berieme a aký je ten učiteľ od veci a hovorila,že slovenčinu nenávidím.Až včera som si uvedomila,že on vlastne taký vobec nie je a že slovenčinu rada mám
aha ako predmet no ani ten predmet som nejak ne-neznasal a pokial ide o nas spisovny jazyk no ako ok aj ked cestina je zaujimavejsia ... ale urcite mam radsej zahoractinu ako spisovnu slovencinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tusim najoblubenejsia po dejaku
:3
Lebo ked jazyk tak tu najdes dost ludi co su vysrati z AJ a SJ povazuju za nic.
ja mám slovenčinu rada, aj ako jazyk a aj ako predmet
ale ako jazyk je fajn