nie. oči to ťahá. nedajú sa na tom robiť somárske uši. nedá sa po tom čarbať. nedá sa do toho vypisovať "poradie, meno, trieda, školský rok, stav knihy na začiatku roka, stav knihy na konci roka". vybíja sa na tom baterka. ťažko sa kontroluje či žiak práve nehrá hry. vybíja sa tomu baterka.
zase v záujme šetrenia na učebniciach by to bolo fajn, ak by netrebalo čakať na vytlačenie kníh možno by sa nemuseli dvaja deliť o jednu alebo žiadne nemať. v každom prípade na základke isto nie.
Tak ono by to bolo asi celkom fajn z toho dôvodu, že na našich školách si človek musí polku kníh dokúpiť sám a toto by toho dosť riešilo. Ale už vidím decká ako to používajú cez hodiny na všetky možné pičoviny len nie na učenie, takže radšej nie, velmi rušivé vplyvy by to malo...
@flysser ono uz v daka kompu su dnes ludia hrozni prokrastinatory...
Proste praca na pc cloveka uci mat velmi roztekanu mysel.
Otvoris si 20 tabov tu daco robis hentam pozeras video na youtube, dalsich 5 minut si citas noviny, potom zase na socialnych sietach chatujes, citas kraviny, stalkujes ludi...
To som aj cital clanok o tom vedecky.
A ked sa na to clovek objektivne pozrie, tak zisti, ze je to naozaj tak!
A teraz daj taky tablet unudenym studentom do ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zase v záujme šetrenia na učebniciach by to bolo fajn, ak by netrebalo čakať na vytlačenie kníh možno by sa nemuseli dvaja deliť o jednu alebo žiadne nemať. v každom prípade na základke isto nie.
Na vysokej skole som sa nikdy neucil z knih, ani sme ziadne nedostavali, iba pdf v elektronickej forme, takze vsetko z ntb.
tablety a všeobecne všetky tie moderné dotykové veci ma odpudzujú a neviem s tým narábať... :/
som za klasiku
(aj toto pisem z tabletu a kuk vetu vyssie)
decka si nic nevazia..
Ja tablet nemám a som úprimne šťastný
Proste praca na pc cloveka uci mat velmi roztekanu mysel.
Otvoris si 20 tabov tu daco robis hentam pozeras video na youtube, dalsich 5 minut si citas noviny, potom zase na socialnych sietach chatujes, citas kraviny, stalkujes ludi...
To som aj cital clanok o tom vedecky.
A ked sa na to clovek objektivne pozrie, tak zisti, ze je to naozaj tak!
A teraz daj taky tablet unudenym studentom do ruky