to podla mna nuvidis aj ked tam je, pozri sa na vežu v Toronte, tiez tak blbo spliva s okolim, a ta vlajka to bude len obycajna bodka alebo lepšie povedane ciarka
mňa to v podstate ani nezaujíma. Na hento video o koment vyššie som narazil čistou náhodou. Je to len na obzvláštenie. Na svete existuje tolko nevysvetlených vecí, že nestojí za reč ich riešiť.
@mm47 neni to zalezitost rozpoctu, ale omnoho insich veci. pocul si o tom, ze Zem ma radiacne pasy? ze na to, aby mohla akakolvek lod nimi preletiet, potrebuje dostatocne hrubu stenu olova, aby sa tym vo vnutri nic nestalo? lunarne moduly by museli mat olovene steny hrube tusim okolo pol metra, aby mohli cez tie radiacne pasy preletiet a ake mali steny? z hlinika a hrube niekolko cm?
a pre ostatnych - myslite si, ze ked Hubble dokaze odfotit galaxie vzdialene miliardy svetlenych rokov s uzasnym rozlisenim, nedokaze sa pozriet na Mesiac a nedokaze odfotit tie vlajky? ked mame zabery povrchu s rozlisenim niekolkych cm, preco nemame zabery aj tych vlajok? videla som zabery z LRO, ktore maju zachytavat miesta pristatia Apolla 12 a okolie... ja takyto zaber zvladam na photoshope za 10 minut (kde 8 minut mi nacitava obrazok)
radiačné pásy to hej =D a ako potom fungujú všetky satelity a družice lebo radiácia nemá vplyv len na človeka. to všetci tí čo lietali na MIR a teraz na ISS sú len herci v štúdiu?? omg
už len to že sovieti ako najväčší konkurent to nikdy nepopreli je asi dostatočný dôkaz toho že tam boli. a mylsím že si dali tú robotu a preštudovali si všetky materiáli čo mohli, a cez svojich špiónov toho isto mohli viac ako ty z dákeho youtube videa =D
@alpanu Keby to bol taky problem tak by nikdy ani neuvazovali nad Marsom a uz sa o tom nie len uvazuje ale je to hotova vec ze tam idu , kedy sa to podari je vedlajsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
podľa mňa mesiac nefotili tak detailn eže by to bolo možné vidieť, neviem
» www.dsl.sk/article.php?art...
tu sa o tom písalo, že tam tie vlajky stále sú
heh, na budúci rok sa uvidí či to je pravda ......filip
Nedávno som na youtube našiel video /je dosť dlhé, ale jak ináč... pretáčal som/ a sú tam také "záhady"
Celý 1. let na mesiac mi pripadá ako nezdarený plán, ktorý sa američania snažili zamaskovať /natáčaním v ateliéri/ aby neboli naposmech.
Napr.
-na mesiaci nie je atmosféra, no vlajka vlaje ako vo vetre - zabudli vypnúť klímu v ateliéri
- nikdy si kozmonauti neodkryjú tvár, hoci by mohli
- rôzne uhly tieňov - dôsledok viacerých osvetlení
- za celú dobu nenatočili hviezdy
- to bezťiažové "hopkanie" po mesiaci - 0 gravitácia je celá spomalene. Pri zrýchlenom zábere je vidieť ako normálne skáče.
- vo vnútri raketoplánu natáčali farebne, no na mesiaci iba čierno-bielo
jednoducho.. Američani.
mňa to v podstate ani nezaujíma. Na hento video o koment vyššie som narazil čistou náhodou. Je to len na obzvláštenie. Na svete existuje tolko nevysvetlených vecí, že nestojí za reč ich riešiť.
a pre ostatnych - myslite si, ze ked Hubble dokaze odfotit galaxie vzdialene miliardy svetlenych rokov s uzasnym rozlisenim, nedokaze sa pozriet na Mesiac a nedokaze odfotit tie vlajky? ked mame zabery povrchu s rozlisenim niekolkych cm, preco nemame zabery aj tych vlajok? videla som zabery z LRO, ktore maju zachytavat miesta pristatia Apolla 12 a okolie... ja takyto zaber zvladam na photoshope za 10 minut (kde 8 minut mi nacitava obrazok)
neboli tam
radiačné pásy to hej =D a ako potom fungujú všetky satelity a družice lebo radiácia nemá vplyv len na človeka. to všetci tí čo lietali na MIR a teraz na ISS sú len herci v štúdiu?? omg
už len to že sovieti ako najväčší konkurent to nikdy nepopreli je asi dostatočný dôkaz toho že tam boli. a mylsím že si dali tú robotu a preštudovali si všetky materiáli čo mohli, a cez svojich špiónov toho isto mohli viac ako ty z dákeho youtube videa =D