Ak budu teroristické utoky na Rusko pokračovať, zavedu dobrovolný vstup do Specnaz-u?
Takže.... V Rusku je teraz teroristických utokov až-až...
Ak by pokračovali a fakt by z toho vysiel obrovský problém, nezavedu dobrovolný vstup do speciálnych jednotiek, s rýchlym tréningom, a vezmu ludí bez ohladu na vek?
Lebo ja chcem vstupiť do Specnaz
Myslím to tak že ak by tie teroristické utoky sa fakt stupnovali a potrebovali by fakt vela speciálnych jednotiek..... záležalo by im vôbec potom na tom, či mám ruské občianstvo? Neboli by radi ak by sa prihlásil niaky dobrovolník? A nie je to jedno kolko má rokov? Ked by ich potrebovali? Vsak rýchly tréning a hotovo ne?
OK tak nevadí, počkám pár rokov a čo.... ubehne rýchlo jak nič, ked budem spievať tak to bude ubiehať este rýchlejsie, sa nebudem nudiť!! A potom? Potom vstupim, a konečne tam budem! A budem rozprávať jak som pred pár rokmi tam chcel vstupiť a dufal som že daju dobrovolný vstup ......
A budem chodiť na misie, tréning bude mať uplne super, a plat neskutočný, hoci o pár rokov, ale nevadí...
Ty sa tam nedostaneš aj keby že veľmi chceš, ušikanovali by ťa k smrti. Tam si musíš zaslúžiť miesto a hlavne musíš byť rus s ruskými predchodcami. Takže gl&hf; v tvojom ďalšom zbytočnom sne.
Najlepsi sposob ako sa dostat do specnazu je narodit sa ako rus.
A nie, aj keby by na cervenom namesti vybuchovali bomby kazdy den, tak by podmienky do specialnych jednotiek nepolavil. Nedegradovali by tento oddiel armady na uroven policie?
a na margo tych predstav o buducnosti. O tom vysokom plate a pravidelnych misiach, tak mi dovol sa zasmiat a spytat sa dve veci. Kto ti nalial do hlavy tieto hluposti, niemto znamy alebo si pozeral videa na youtube? A kolko mas rokov? Mam taky pocit, ze viac ako 17 nie.
Tvoja jediná šanca je cudzinecká légia. Ak spravíš pár zhybov na hrazde nadhmatom, neskapeš po par kilometroch behu a si zdravý tak máš šancu. Ale je to na minimum na 5 rokov a u nás je to trestné podľa zákona a službe v cudzej armáde. Je to starý komunistický zákon, ktorí naši panáčikovia neráčia zmeniť, alebo zabudli, keďže už sme v NATO. Hlavne že do psov máme dávať čipy a potom už zrazu nemusíme. Náborové centrum je najbližšie v Strasbourgu. Nezabudni si hygienické potreby, zvyšok ti dajú. Výcvik je dobrý a budeš nasadzovaný v tých najostrejších konfliktoch. Až nevydržíš minimálnu zmluvu a utečieš, tak sa potom už vo francuzsku radšej ani neukazuj. Vstúpiť možeš od 17 rokoch s povolením rodičov a od 18 samostatne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. nevezmu hocikoho
3. ak aj budú rekrutovať, tak aj tak nevezmú hocikoho
pokiaľ chceš vstúpiť do specnazu tak si najskôr airsofťák, máš 16-17 a si hlúpy a krátkozraký!
A budem chodiť na misie, tréning bude mať uplne super, a plat neskutočný, hoci o pár rokov, ale nevadí...
A nie, aj keby by na cervenom namesti vybuchovali bomby kazdy den, tak by podmienky do specialnych jednotiek nepolavil. Nedegradovali by tento oddiel armady na uroven policie?
a na margo tych predstav o buducnosti. O tom vysokom plate a pravidelnych misiach, tak mi dovol sa zasmiat a spytat sa dve veci. Kto ti nalial do hlavy tieto hluposti, niemto znamy alebo si pozeral videa na youtube? A kolko mas rokov? Mam taky pocit, ze viac ako 17 nie.
Chod do Francuzskej cudzinecnej legie a si zavodou.