Moj otec zamestanaval ciganov a zarobili mu velke peniaze. Takze na nejaku manualnu pracu by som uecite zvolila ich
Ak by som potrebovala ludi do kanclu, na nejake manazerske, inzinierske veci, tak by som si vyberala ludi na zaklade skusenosti a nie etnikum
@lojzo_xxl Môj mi nosí domov peniaze a pracuje. A dokonca pracuje tak dobre, že musí odmietať zákazky, pretože by nestíhal. A v Anglicku už bol a vrátil sa. no je pravda, že minule mi zmizli keksíky...
@gothicpoethic uz teraz ani velmi nekradnu ked Fico si ich hýčka a žijú si ako králi, tak na čo by si robili zbytočne problémy, ale maju to v sebe vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nema probléma...
Ak by som potrebovala ludi do kanclu, na nejake manazerske, inzinierske veci, tak by som si vyberala ludi na zaklade skusenosti a nie etnikum
Proste wtf, nezamestnať človeka ktorý má predpoklady na nejaké miesto len kvôli tomu že je róm?
Očividne keď má predpoklady/schopnosti tak to nie je ten z chatrče...