Ja sa absolútne vôbec len tak neotváram takže anonymita mi vlastne umožňuje povedať svoje reálne názory a neotvoriť sa zároveň Svoj život si dosť strážim, takže vlastne skoro všetko považujem za svoje súkromie a len tak človek,čo nie je môj priateľ o mne nevie... ešte ani čo ma baví
Ja som taká, že len pár svojim najbližším hovorím o sebe takmer všetko. A aspoň aká taká anonymita, ktorú tu snáď ešte aspoň trochu mám, mi umožňuje otvoriť sa aj iným ľuďom, vyjadriť svoje názory tak, ako ich cítim. Vlastne som tu v podstate viac sama sebou než s ľuďmi v realite, ktorí mi nie sú až tak blízki. Takže len vďaka anonymite som tu presne taká, aká naozaj som
Diskutujem už len pod vlastným menom. Keďže tupelá ti budú nahlasovať nick... A nekomentujem štýlom ako niektorí, ktorí mi hned po komentáre proti ich milovanému vodcovi a krádežiam Smeru napíšu do správy ako si ma nájdu a zabijú ma a niečo s rodičmi a podobne.
Nikdy som sa za svoje názory nehanbil a len málokedy som potreboval anonymitu. Možno by ju bolo potrebné ponechať v chúlostivých témach ako sú zdravie a pod. A aj tak budem voliť Harabína
@azizi Sama sebou nikdy nebudeš na anonymnom fóre, ale len v blízkosti niekoho, pred kým dokážeš byť naozaj slabou. A najdôležitejšie pred sebou, aj keď iná bytosť sa nevylučuje
@majmarad ja mam taky pocit, ze ked sa niekde vyjadrujem anonymne, som presne taka, ako ked som sama. Vyjadrujem presne to, co v tej chvili citim. Zatial co pred cudzimi sa snazim kontrolovat a tak...mam strach byt uplne sama sebou. Ale viem, co asi myslis.
na slovenskom internete rovnako, nie je najmensi problem najst, ako sa volam, kde cca byvam, chodievam, robim, studujem, koho poznam.. nepovazujem sa za anonymnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kings of internets
na reddite je to ina vec