Ale nový telefón zvažujem až na konci roka, asi si ho kúpim sama sebe ako vianočný darček , to bude mat tento IPhone už 3 roky , tak bude načase vymeniť
Naposledy som kupovala nepoužitú, no rozbalenu Lumiu 950 (dokonca uz druhy x) a spravila by som asi aj do tretice ...tu poslednú som kupovala za asi 160, ale povodne stala az vyše 800 eur... Je skvela, len to ma taky detail, ze uz WP nie su podporovane
Bol to jeden z uplne posledných a najlepších WP, ktoré sa vyrobili. Možno dokonca aj uplne najlepsi.
Žiadny Huawei, Xiaomi, Honor a ďalšie tieto čínske značky. A to nie sú žiadne (geo)politické predsudky, ale vlastné zlé skúsenosti.
A cenovo.. záleží, ak viem, že mi mobil vydrží 2-3 roky, tak nemám problém tak do 500€.
Ja nemám na čo míňať peniaze, frajerku nemám, ani deti, nemám ani psa, takže cenovo mi to je jedno, aj tak si ho dám aspoň odpísať z daní. Ale mobil držím až kým sa mi nerozbije.
aktualne mam Huawei P30 Pro - max. spokojnost, takze asi znova Huawei (prip. Motorola - mal som G6 Play, tiez super, akurat ze po cca 1,5 zacal dost vyrazne spomalovat)
@8 tiež by som si nikdy nekúpil telefón od čínskej spoločnosti, avšak z politických dôvodov. Kým si to môžem dovoliť, radšej dám 2x toľko za porovnateľný Android, ktorý ale nie je od čínskeho výrobcu.
Taktiež veľmi nemám rád Apple, ale keď už, radšej by som si vybral kvalitný a drahý iphone, než čínske chrastítko.
vždy som si myslela, že čím drahšie a značkovejšie,k tým kvalitnejšie, potom som začala pracovať v It a zistila som, že aj mobil, ta ktorý som nedávno vysolila 7 stovie je sračka, čiže som prehodnotila svoje priority a názory, a už by som šla do lacnejšej kategórie, ktorá je kvalitná a neryžuje len na neznalosti konečných spotrebiteľov
Tiež to vidím v tomto podobne ako @1 , teda Xiaomi ako teraz čo mám + limit maximálne do tých 200€, 250€. Verím, že by som sa vopchal aj do 200€, lebo viem kupovať zvyčajne výhodne, ako aj tento mobil, čo som kúpil oproti iným obchodom aj o 50€ lacnejšie a funguje tak isto suprovo. Mobil si drahší moc nechcem kupovať, bál by som sa, že ho môžem niekde stratiť a ja som spokojný aj s touto značkou a aké parametre ponúka. Má iba horší foťák trošku, ale to mne na to hlavné používanie nevadí.
Už skôr by mi nebolo ľúto zainvestovať do ntb, lebo tam je menšia šanca, že mi zmizne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Bol to jeden z uplne posledných a najlepších WP, ktoré sa vyrobili. Možno dokonca aj uplne najlepsi.
A cenovo.. záleží, ak viem, že mi mobil vydrží 2-3 roky, tak nemám problém tak do 500€.
Mám iPhone X a som veľmi spokojna, no ak by som mala dnes kupovať, kúpila by som to čo som napísala vysie
Taktiež veľmi nemám rád Apple, ale keď už, radšej by som si vybral kvalitný a drahý iphone, než čínske chrastítko.
a asi jedine s touch id, lebo face id mi nevyhovuje. cize ostava len SE/8.
a skor z druhej ruky, ako novy... cize okolo 300€
Už skôr by mi nebolo ľúto zainvestovať do ntb, lebo tam je menšia šanca, že mi zmizne.