Od purenarcissism, dufam že sa raz dockam a ked Ja tu aj tak malo kedy vidim nejake pribehove dejstvo :/ cize ďalej neviem, ale od bizbilio ešte, a uvital by som tu nejakeho pochmurneho basnika na sposob poe-a
nooo to radšej nie, komenty vždy prudko zdvíhali úroveň (pokým neboli zmazané a zablokované), a to by sa míňalo tomu zákerno-terorizačnému účinku na nepriateľa
Je dosť možné, že aj od niekoho, koho tu veľmi nečítam. Chcem tým povedať, že kniha je predsa len iný level, prejde mnohými úpravami, škrtá sa v nej, prepisuje, atď, atď.
A tiež, najviac blogov je tu osobných, písaných denníkovou formou - dá sa síce vyčítať štylistický jazyk autora, ale pre mňa je dôležitý hlavne dej a príbeh, tiež logickosť.
A k téme... nebudem sa pretvarovať, skoro vôbec tu blogy nečítam, lebo mi prídu, ako som už raz uviedla, príliš blogovité... A čo sa týka poézie, niektorí nepíšu zle, ale som skôr klasickejšie zameraná a neviem o nikom, kto by tu tak písal, to je jedna vec, druhá vec - poéziu ani neviem zhodnotiť, keďže je mojou doménou próza
neviem, myslim, ze na birdzi je viac vybornych blogerov , cize by ma potesila nejaka zbierka/zbornik .. najma z tych hlodov A basne .. tak @ratsanares a aj s venovanim! ňach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
ale ja postujem zadarmo, lebo nie som zdieracka!
to je uplne skomprimovany kokotizmus tie diela, to kludne by som vzal aj prvych 10vytlackov keby to vyjde knizne
tým by som obdarúvala nepriateľov
a pre vlastné potešenie a pobavenie @13
nooo to radšej nie, komenty vždy prudko zdvíhali úroveň (pokým neboli zmazané a zablokované), a to by sa míňalo tomu zákerno-terorizačnému účinku na nepriateľa
@jerometoucanrainbow skusal som aj jamesa a lorda a nedokazal som to
a naopak by sa to malo vydať, komentáre by boli román a na záver poďakovanie s venovaním...táto kniha vznikla vďaka Bobbymu a Rudimu
@piotra
@owad
@divinaitore
@...
teraz ked tak premyslam, tych ludi tu je strasne vela.. v podstate skoro kazdy komu som fanusikom..
potom publikaciu o strednych a vysokych skolach...
najvacsie hudobne hity
ako zbalit chalana/babu..
urcite by sa este nasli nejake krute edicie birdzu
a teraz vazne..neviem.. asi od niekoho koho poznam jasne od @darkkizz
@unspoken to je hádam jasná vec
@obliviate Som poctená
@johnysheek to, že niečo prejde tlačiarňou, z toho ešte knihu nerobí
a inak asi od stenatko.
aj keď si knihy skôr požičiavam, ale tak .
alebo potom keď už, tak od @blackrisq , lebo som zvedavá ako píše
» www.martinus.sk/?uItem=65339...
» www.gorila.sk/product/322184...
atd.
mas moznost,
@ouch Si moja jediná verná čitateľka
Je dosť možné, že aj od niekoho, koho tu veľmi nečítam. Chcem tým povedať, že kniha je predsa len iný level, prejde mnohými úpravami, škrtá sa v nej, prepisuje, atď, atď.
A tiež, najviac blogov je tu osobných, písaných denníkovou formou - dá sa síce vyčítať štylistický jazyk autora, ale pre mňa je dôležitý hlavne dej a príbeh, tiež logickosť.
@stenatko nie, myslim to tak,ze predtym,nez pojdes do tlace,vyberiem,co sa bude vydavat,tym padom si kupim vyber stenatkoidny.
+ kniha moze byt i netlacena.. kniha je tak krasne neurcity pojem
ja určite od schiza, otvoreneokno, karlotiskot, lolitahaze,..
A k téme... nebudem sa pretvarovať, skoro vôbec tu blogy nečítam, lebo mi prídu, ako som už raz uviedla, príliš blogovité... A čo sa týka poézie, niektorí nepíšu zle, ale som skôr klasickejšie zameraná a neviem o nikom, kto by tu tak písal, to je jedna vec, druhá vec - poéziu ani neviem zhodnotiť, keďže je mojou doménou próza