Teraz som si spomenula na jeden vtip :
Na hranici beží vojak s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier! A na druhej strane ostreľovač frfle: - Veď mierim, len sa toľko nehýb.
ak by sa naozaj v reálnosti dalo zrealizovať niečo ako svetový mier medzi ľuďmi, tak by som dlho neváhal medzi výberom... keďže myslím, že je to prakticky nemožné, lepšia možnosť by boli asi tie peniaze...
najradšej by som aj tak ale bol za svetový míer...
no mier sa da spravit jedine tak v malej uzavretej spolocnosti a aj tam budu rozne rozpory
proste clovek je taky clovek agresivny tvor ako pise v @7 , mozno tak za niekolko tisic rokou sa vyvinieme v nieco viac, ale to este musi vela vody a hlavne krvy pretiect....
@mefistofel "mozno tak za niekolko tisic rokou sa vyvinieme v nieco viac" - no lenže potom sa imho už nebude jednať o človeka, ale o nejakú bytosť iného formátu, lebo zdásamiže jedna zo základných vlastností človeka je agresivita.
a dokladuje to aj skutočnosť zo súčasného sveta a času, že štandardný človek väčšinou absolútne nechápe a nerozumie niekomu, kto je principiálne mierumilovný a neagresívny. a že títo neagresori častokrát nemajú inú možnosť než exkomunikovať sa.
@kakofonicka rovnako ako to, ze ti niekto bude len tak dávať 50 000 ....
Akože ludia to nemyslíte vazne, denne zomierajú ľudia kvôli vojnám, a vy by ste radšej chceli nejake blbe peniaze? A jak by st
@lenkaska1 ľudia sú vo svojej podstate zvieratá, vražili sa odjakživa a dnes na to majú lepšie prostriedky ako kedykoľvek inokedy. Tak prečo im to neumožniť?
myslím, že dotyčný sa nepýtal, či je to reálne alebo nereálne ale keby si človek mohol vybrať...hm...ale jasné v dnešnej dobe ľudí nezaujíma nič iné len peniaze..svet ovládajú peniaze a nič ich nepoteší viac ako poriadny balík..ale kde sú tie ostatné hodnoty? všetko sa to vytratilo..ale za peniaze si človek nekúpiť šťastie, rodinu, lásku, zdravie...
svetovy mier asi ani nemoze existovat lebo ludia su jebnuty a aj ked im je dobre tak stale budu vymyslat nieco a robit zle ! takze 50 000 .... ale bral by som aj 10 000 keby som mal 50 000 rocne ani neviem co by som s nimi mal robit
@lenkaska1 tak ono kebyze som sikovny a zarabam dost penazi a bolo by mi dobre aj by som oznacil moznost svetovy mier lenze som jebnuta nula takze mat 50 000 eur to by boli pre mna prachy aj na 10 rokov a nie na jeden rok
ale bohuzial aj ludia co su spokojny oznacia moznost 50tisic
@alpynus@littlesecret69 tak ale vy ste mimo SK realitu obycajny clovek je rad ked ma rocne ale 8 000 € a niektory aj ked ma 5 000 €
@littlesecret69 no tak by si si 3 roky pockal a mozes mat byt aky chces stale lepsie ako nezarobit si na vlastny byt / dom za cely posraty zivot alebo ho splacat aj s manzelkou (lebo jeden clovek si to nemoze vacsinou dovolit) az do smrti alebo este aj aby ho splacali deti
I don't care..
Čo mi dajú peniaze? Dokopy nič..nie to, čo by som chcela.
A svetový mier? Wut? Buď by bola nuda alebo neviem čo, ale ľudia nikdy nechytia rozum..
@lenkaska1 tak je to tisíckrát pravdepodobnejšie, že mi niekto dá ročne 50 000 eur (pretože nič v zlom, ale nie je to nejaká horibilná suma)
a nie, necítila by som sa ako vrah, ja som prstom nepohla ani kvôli jednej vojne, tá vojna nie je kvôli mne, keď sa ako vrahovia necítia Rotschildovci, prečo by som mala ja, čo som usilovný bojovník za ľudské a zvieracie práva? svetový mier je utópia, to by sme museli žiť obklopení úplne inými ľuďmi
Pokial by som mal pevné zdravie tak peniaze by som fakt nepotreboval stacilo by mi to malo aby som mohol žit normalny život takže som pre mier a nie len celosvetovy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Na hranici beží vojak s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier! A na druhej strane ostreľovač frfle: - Veď mierim, len sa toľko nehýb.
presne tak svetový mier nenastane NIKDY, je to výmysel tupých hláv čo žijú v oblakoch
najradšej by som aj tak ale bol za svetový míer...
proste clovek je taky clovek agresivny tvor ako pise v @7 , mozno tak za niekolko tisic rokou sa vyvinieme v nieco viac, ale to este musi vela vody a hlavne krvy pretiect....
a dokladuje to aj skutočnosť zo súčasného sveta a času, že štandardný človek väčšinou absolútne nechápe a nerozumie niekomu, kto je principiálne mierumilovný a neagresívny. a že títo neagresori častokrát nemajú inú možnosť než exkomunikovať sa.
seriem na svetový mier. Budem si žiť niekde v klude na ostrovoch
Akože ludia to nemyslíte vazne, denne zomierajú ľudia kvôli vojnám, a vy by ste radšej chceli nejake blbe peniaze? A jak by st
@lenkaska1 ľudia sú vo svojej podstate zvieratá, vražili sa odjakživa a dnes na to majú lepšie prostriedky ako kedykoľvek inokedy. Tak prečo im to neumožniť?
ale bohuzial aj ludia co su spokojny oznacia moznost 50tisic
@alpynus @littlesecret69 tak ale vy ste mimo SK realitu obycajny clovek je rad ked ma rocne ale 8 000 € a niektory aj ked ma 5 000 €
Čo mi dajú peniaze? Dokopy nič..nie to, čo by som chcela.
A svetový mier? Wut? Buď by bola nuda alebo neviem čo, ale ľudia nikdy nechytia rozum..
nejdem ťa o ničom presviedčať, ale bodaj by boli tvoje slova sväté...
@8
a nie, necítila by som sa ako vrah, ja som prstom nepohla ani kvôli jednej vojne, tá vojna nie je kvôli mne, keď sa ako vrahovia necítia Rotschildovci, prečo by som mala ja, čo som usilovný bojovník za ľudské a zvieracie práva? svetový mier je utópia, to by sme museli žiť obklopení úplne inými ľuďmi
@alpynus povedal clovek, co nema ani len na jedlo