ja neviem, chrabrá a odvážna na Chrabromil nie som, bystrá tiež nie, takže odpadá aj Bystrohľav, učiť sa a bifľovať mi nikdy moc nešlo,t akže ani Bifľomor... a Slizolin, no... neviem, neviem, zase až taká nie som, dúfam
minule som ten film videl , je celkom dobry , ale nemozem si popmoct , nazvy su tam teplosske , aj mena , aj hl. hrdina , aj tie ich kuzelnicke palicky.
tiez z kazdeho kusok ale kedze je chrabromil a slizolin kvazi nezlucitelny .. vyberiem si tak ako vacsina podla online testov ktore mi vyberaju tieto dve fakulty a dam chrabromil
Robila som si test a najviav som mala Slizolin , na druhom mieste Bystrohlav, na treťom Bifľomor ... a úplne najmenej Chrabromil! :/ Tak s Harrym by som asi nebola kamarátka
Klamal by som, ak by som tvrdil, že Rowlingovú považujem za racionálnu a realistickú ženu Aj toto rozdelenie a najmä správanie sa členov (!) považujem za iracionálne. Ale keď už, tak by som si vybral niečo medzi slizolinom, kvôli jeho pragmatickosti a bystrohlavom, kvôli intelektuálnemu náboju tejto fakulty Asi ten slizolin
Chrabromil nie,nie je to nič pre mňa. Bystrohlav-v hlave niečo určite mám,ale necítim sa na to. Bifľomor je úplne mimo,lebo bifľovať sa- to nie som ja. Zostal slizolin. Niekedy sa aj cítim,že by som tam mala patriť,ale cieľavedomosť nie je u mňa veľmi silná stránka...
súhlasím s @tomas71 , hodnotil by som sa ako kombinácia slizolinu a bystrohlavu. Z bystrohlavu inteligenciu, intelekt a logické rozmýšlanie, zo slizolinu ambicióznosť, pragmatickosť a kritiku. Jedným slovom "prefíkanosť" , využívanie svojich predností vo svoj prospech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ich čestné dosiahnutie = chrabromil
vela učenia, pre ich dosiahnutie = biflomor
nutnosť s nimi potom pracovať a používať ich = bystrohlav
slyzochrabmorhlav