však by som sa presunula aj so strojom času nie som debil aby som si urobila stroj času s ktorým nemôžem cestovať.
dinosaury O___O
a do budúcnosti, chcem vedieť, či bude svet plný taxíkov lietajúcich s Bruce Willisom ale ak by tam boli roboti, no neviem či by som ostala v budúcnosti
keďže som nedočkavá a nechce sa mi momentálne, tak by som sa presunula na štvrtok ale inak ... max možno pozrieť nejaké tie obdobia v minulosti, do svojej minulosti by som sa nevracala, načo a budúcnosť zažijem, takže len na ten štvrtok, keby to šlo
v minulosti by som mal šalenu výhodu svojho vzdelania. takže niekam kde by som lahko zbohatol ako vynálezca. alebo si pozrieť mapu známich ložísk zlata, a nejaké potom objaviť. potom už môžem cestovať po celom svete.
a nie priliš ďaleko do minulosti, lebo neznášam náboženských fanatikov a despotov.
@emcbalance stroj času má americka vláda a boli aj pri ukrižovaní Ježiša Krista, je to všetko pravda......my obyčajní ľudia nesmieme vedieť veľa vecí a možno je to tak aj lepšie .........filip
Minulosť ... ale vybrať si jedno obdobie by som ozaj nechcela ..z každého trochu ..fuuh v každom období si prežiť aspoň jeden deň ...samozrejme s umbakarnou aby som nemohla zomrieť tam
buducnost v realnom case neexistuje, ako by mohla, ked sa ma este len stat a minulost sa zmenit neda a keby aj, tak by to malo katastrofalne nasledky na sucasnost, takze by som pekne ostal tu.
Najskôr do budúcnosti, ale do budúcnosti dávno po mojej smrti aby som videla o čo som prišla a potom by som sa kukla do minulosti dávno pred tým než som sa narodila aby som sa pozrela na to o čo som bola ukrátená.
najprv do buducnosti nech vidim co ocakavam alebo mozno anni bysom nechcela lebo sa bojim a nechcem to vediet co ma caka..:/....a do minulosti akeby som ale mohla zmenit dake veci..:/
AKo povedala @4lex - pozrieť by som sa šiel do každého obdobia v minulosti, ale žiť by som chcel na´dalej v súčastnosti. Nemyslím si, že by sme boli pripravení žiť v minulosti ak by t obolo možné... Inak ale keby musím zostať v minulosti tak určite vrátiť čas do môjho detstva
nepremiestnovala by som sa asi nikam. aj ked minulost mi velmi velmi velmi chyba, neriskovala by som to, ze by som potom nevedela, kam sa vratit spat. ono to s tym cestovanim v case nie je take lahke, napr. ked sa dnes (16.4) odmiestnim do minulosti a budem v nej cestovat, kam sa potom vratim ked ma to cestovanie omrzi? vratim sa na 16.4? alebo na 17.4?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale ak by som niekde musela ostať,, tak bys om radšej ostala "tu"..
však by som sa presunula aj so strojom času nie som debil aby som si urobila stroj času s ktorým nemôžem cestovať.
dinosaury O___O
a do budúcnosti, chcem vedieť, či bude svet plný taxíkov lietajúcich s Bruce Willisom ale ak by tam boli roboti, no neviem či by som ostala v budúcnosti
budúcnosti by som sa asi bála, a minulosť je minulosť, načo sa v nej ešte šprtať?
a nie priliš ďaleko do minulosti, lebo neznášam náboženských fanatikov a despotov.
takže asi divoký severozápad.
a aj by som to využila)
to by bolo vazne huste
bol by urcite velky nezvik zit v minulosti alebo buducnosti...
ale velmi by som chcela aj do buducnosti..rok 2016
a preco prave 2016 ?