je to zvlastne ale chcel by som sa porozpravat s hitlerom, spytal by som sa ho ako to cele myslel na zaciatku, ako mu vznikla cela ta myslienka, aky mal zivot, ake bol dieta a preco to zaslo az tak daleko ako to zaslo, chcel by som odneho pocut vsetko, vsetky jeho osobne nazory ... zivotopis o nom mi moze povedat ktokolvek a aj dovod preco to robil ale tu skutocnost by mi mohol povedat len on sam ... chcel by som pochopit preco to vsetko urobil ... tymto ho vobec nepreferujem a neuznavam, iba by som bol zvedavy co by mi vsetko povedal ...
Určite s Michaelom Jacksonom Je to pre mňa umelec, ktorí zasvetil celý svoj život hudbe, tanci, rodine.. A o čom by som sa s ním rozprávala? O hudbe, charite, o jeho deťoch, atď..
Sen už hrozne dlho : s Karlom Krylom. A prečo? Lebo milujem jeho piesne, ktoré by som aj na živo chcela počuť , podať si s ním ruku, vypočuť si jeho názory.. Takže ako @vast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
o čom? neviem, bola by som určite unesená prízvukom
a sakra....ešte žije? Tak určite s Ježišom alebo s Einsteinom.....možno Ghandim
a nerozprávali by sme sa, bohapusto by sme trtkali
Ja ju obdivujem za to, ako dokázala pracovať s ľuďmi...
ale eď už tak s Edith Piaf a o čom ? Tak to netuším