Je to dosť smutné, ale nič mi nenapadá. A to žijem veľmi šťastný život. Ale nejaký míľnik taký nebol. Možno keď som vyhrala olympiádu zo slovenčiny, recitovanie Hamleta... Ale to nebolo také nejaké wau. Neprešla som si ničím takým, čo býva v „článkoch, ktoré nás chytia za srdce“. A zmaturovala na jednotku z angličtiny. Boli to pekné chvíle, ale naozaj neboli nejaké ako z filmov. Snažím sa tešiť z maličkostí. Napríklad zo včerajšieho západu slnka.
Co ja viem? Mam ich privela a zaroven ziadny ultra super Akoze, stalo sa mi v zivote tolko popici veci, ze vlastne ziadna nevycnieva a neviem si vybrat 3
@staphylococcus som si všimla, že ty skoro každú svoju odpoveď do fóra začneš s "čo ja viem?" alebo obdobne žiadny útok ani hejt, len zaujímavé
no a moje sú asi:
1) prvá pusa od frajera v tábore
2) výlet do Paríža a výhľad z Eiffelovky
3) uznanie od môjho veľkého vzoru v odbore, ktorému sa venujem
Čo ja viem. Možno niekde do detstva, keď sme boli na prázdninách u babky a bolo fajn... Alebo takých 20 rokov dozadu, keď som bola malá, bola zima, večer, snežilo, všetko bolo komplet zasnežené, biele a aj keď bol večer tak bolo strašne svetlo vonku keď sa svetlo lámp odrážalo od toho bieleho snehu a pozerala som sa z okna na celé sídlisko. Na toto často spomínam, keď ešte boli také pravé zimy zasnežené.
Svoj život vtedy, kedy mi žil tato a hranie futbalu s ním na dvore.
Trávenie času s kamarátmi na VŠ a celkovo intrákový život.
Život svojho posledného psíka, čo som mal a mi zomrel na starobu.
Vianocna večera s rodičmi a mojou drahou spokojnou havinkou na kolenách, ktorá potom vybehne a ako prvá hlada nadsene svoj vianočný darček pod stromčekom. Nič viac by mi nechýbalo ku šťastiu, len prezit znova tuto chvíľu, ktorá by trvala vecne. Plačem pri tom a trhá mi to srdce.
Vianoce kedy bola celá rodina pokope.
Do času, kedy som prvý krát pracoval na festivale.
A potom asi do časov gymplu kedy bol pre mňa život úplne ľahký a bezstarostný, a nemal som toľko psychických problémov ako teraz.
@trevor1994 v roku 2016, boli sme tam len tri dni, takže sme nestihli pochodiť ani zďaleka všetko, čo sme chceli, ale také must see klasiky ako statue of liberty, empire state building, central park, brooklyn bridge, tie sme stihli
Ako som prečítala nadpis fóra, tak som si už pripravovala odpoved na otázku že čo by som spravila inak takze tvoja otázka ma trosku zaskočila, ale teda odpovedám a možno to neznie ako “najvýnimočnejšie” udalosti, ale jednoducho chvíle, kedy som sa cítila prijemne a dobre
- jedna z mojich prvých noci v Ucku/Batelieri (keď som začínala s dnb, bolo to výnimočné a nové, tak ako keď začína novy vzťah tak na začiatku to ma svoje čaro, tak podobne som to mala ja s dramacmi )
- napríklad moment keď sme boli na lyžovačke môj otec a 2 sestry a hrali sme karty (takáto session je raz za desaťročie) a ozaj veľa sme sa pri tom nasmiali...
- keď som chodila brigádovať/zbierať podpisy pre Iva Nesrovnala tak som sa tam zoznámila so super babou, s ktorou sme mali rovnaký zmysel pre humor a cela brigáda bola zábava
A z takých klasických veci napríklad Mgr promócie, posledná dovca v Taliansku/Slovinsku
Fuu,
- vylet do Danska, keď sme sa s kamaratkou len tak zobrali, že ideme pozrieť druhu kamaratku,
- hociktore Vianoce, počas ktorych bolo fakt že veľa snehu a kedy som uplne preživala vianočnu atmosferu,
- prve stretnutie s frajerom.
školenia z roboty, ide aj hlavne o wellnessy, párty, noví ľudia a pod.- napr. Smrekovica, isté ocenenie v Brne, čo som už uviedla, Praha- výhľad z orloja a loď, výstup na 3 koruny- až na to, že všetko toto sa stalo za posledných 5 rokov, počas strednej a vysokej sa nestalo nič extra, ak nerátam beánie a na strednej koncert Heleniných očí
Jedna platonicka laska ale to som bol soplak 16r......keď som si išiel kúpiť prvé auto, dovtedy som nikdy sam nesiel na aute a strasne dobre sa mi islo,dovtedy som siel iba ma slabuckej fabii v autoškole a toto bolo mocne tdi (joke) a strasne som mal mindraky den pred tym a potom v aute v radiu hrali nahodne metallicu
A jedna laska ktora bola daleko odomna auticko vzdy dostalo napc. ale lubili sme sa a bol to nas prvy vecer sme sedli na rybniku a je to jedna z tych šialených veci ktore nelutujem....ale urcite by sa našlo toho viac tak isto ako aj vsetkych tych sraciek ktorymi som sa pretrmacal
1. prvá pusa s mojím strašným crush v 16-tich za ktorú som sa tajne modlila aby mi ju dal - v noci uňho v pivnici + spoločná prechádzka po nočnej Nitre v mrazivom februári
2. Keď som bola s prvým vážnym frajerom v babkinom dome v horskej dedine, čiže prvé spoločne strávené sami spolu, a ten letný podvečer keď sme išli k lesu, utekali so smiechom po lúke, slnko zapadalo, ružová obloha sa menila na indigovú a všetko bolo prvýkrát a krásne
3. Keď sme s posledným ex práve mali dosť peňazí na drogy a nemuseli sme už nič riešiť, len si dať keď bola chuť, šli sme na pláž v TN kúpať sa vo Váhu, vozili sa na tandeme, večer na terasu obľúbeného baru a cesta domov a potom spolu do postele k filmu, s mačkou a cigaretami. To bola tá pekná časť feťáckeho obdobia.
1. Keď som prvý krát zainvestoval a kúpil si auto bez ohľadu na to, či sa mi to naozaj vráti, a vrátila sa mi investícia 12 násobne.
2. Keď som bol prijatý na vysokú školu(kňazský seminár) kde som študoval rok.
3. keď som začal zarábať. súvisí to asi s jednotkou, ale predsa
neviem si vybrať len tri, ale z čistej nostalgie by som sa rada vrátila niekde do doby keď som mala 6-8r a zopakovala si také to detské behanie po sídlisku s kamošmi, len tak, bez starostí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
1. Nočné nahé kúpanie a milovanie sa toto leto v mori v Grécku
2. Súkromný spevácky koncert na pláži
3. Sólo zoskok z lietadla
no a moje sú asi:
1) prvá pusa od frajera v tábore
2) výlet do Paríža a výhľad z Eiffelovky
3) uznanie od môjho veľkého vzoru v odbore, ktorému sa venujem
2. HIM night vol. 2 Pezinok
3. Posledný koncert HIM ♥
2. 3. Saunove seansy s najlepsou kamoskou
- niektorá z veľkého množstva osláv s mojimi spolužiakmi z gymka
- potulky po New Yorku
- letné prázdniny u babky
- dačo so sesternicou ako sme trávili čas hraním sa na kúpalisku
- nejaký ten silvester s kamošmi
2. Leto v USA
3. Eurotrip
Trávenie času s kamarátmi na VŠ a celkovo intrákový život.
Život svojho posledného psíka, čo som mal a mi zomrel na starobu.
Do času, kedy som prvý krát pracoval na festivale.
A potom asi do časov gymplu kedy bol pre mňa život úplne ľahký a bezstarostný, a nemal som toľko psychických problémov ako teraz.
- staz v Rusku
- ziadost o ruku
- jedna z mojich prvých noci v Ucku/Batelieri (keď som začínala s dnb, bolo to výnimočné a nové, tak ako keď začína novy vzťah tak na začiatku to ma svoje čaro, tak podobne som to mala ja s dramacmi )
- napríklad moment keď sme boli na lyžovačke môj otec a 2 sestry a hrali sme karty (takáto session je raz za desaťročie) a ozaj veľa sme sa pri tom nasmiali...
- keď som chodila brigádovať/zbierať podpisy pre Iva Nesrovnala tak som sa tam zoznámila so super babou, s ktorou sme mali rovnaký zmysel pre humor a cela brigáda bola zábava
A z takých klasických veci napríklad Mgr promócie, posledná dovca v Taliansku/Slovinsku
- vylet do Danska, keď sme sa s kamaratkou len tak zobrali, že ideme pozrieť druhu kamaratku,
- hociktore Vianoce, počas ktorych bolo fakt že veľa snehu a kedy som uplne preživala vianočnu atmosferu,
- prve stretnutie s frajerom.
A jedna laska ktora bola daleko odomna auticko vzdy dostalo napc. ale lubili sme sa a bol to nas prvy vecer sme sedli na rybniku a je to jedna z tych šialených veci ktore nelutujem....ale urcite by sa našlo toho viac tak isto ako aj vsetkych tych sraciek ktorymi som sa pretrmacal
2) ked sa mi narodili surodenci
3) vyhra na medzinarodnej divadelnickej sutazi
3krát za sebou.
2. Keď som bola s prvým vážnym frajerom v babkinom dome v horskej dedine, čiže prvé spoločne strávené sami spolu, a ten letný podvečer keď sme išli k lesu, utekali so smiechom po lúke, slnko zapadalo, ružová obloha sa menila na indigovú a všetko bolo prvýkrát a krásne
3. Keď sme s posledným ex práve mali dosť peňazí na drogy a nemuseli sme už nič riešiť, len si dať keď bola chuť, šli sme na pláž v TN kúpať sa vo Váhu, vozili sa na tandeme, večer na terasu obľúbeného baru a cesta domov a potom spolu do postele k filmu, s mačkou a cigaretami. To bola tá pekná časť feťáckeho obdobia.
2. Keď som bol prijatý na vysokú školu(kňazský seminár) kde som študoval rok.
3. keď som začal zarábať. súvisí to asi s jednotkou, ale predsa
Stretnut skor moju zenu.