pripajam sa k @liquid9fantasy , urcite by to bola nejaka fantasy a ak nie to, tak nejaka krvakova drama... Ja osobne si myslim, ze vela ludi ma kopec napadou a nametou ako a co napisat, problem je vtom, ze vacsina z nich to nevie dat na papier... treba mat i talent...
No, tak ja som uz knihu aj napisal. Bola to skor taka novela - humoristicka a scasti fantasy a sci-fi. Posielal som to do jedneho ceskeho vydavatelstva, kde mi dokonca oznamli, ze je to zaujimavy text a ze by ho mohli vydat. Tak som zvedavy, co z toho bude. A nazov bol nasledovny: TULENÍ AUTOPILOT a podnadpis: "Alebo inteligentné lietajúce matice."
o mrkve čo sa zaľúbi do strúhadla, a to sa bude celý čas premáhať aby ju nepostrúhalo do polievky. hlboká sonda do najtemnejších kútov mysle, a toho, čo nás núti robiť to čo máme predurčené...teda, ak by sme boli zelenina a strúhadlo
aký by mala názor??? preboha...prebohaaaaaa...ja mám toľko tých názorov, filozofií a ďalších drístov, k tomu ešte pridám postavy, ktoré majú svoje svety, svoje názory, tak to je poprdeli, fuckticky už potrebujem pomoc akútnu
@14 no looool, tak toto ma pobavilo to mas nieco ako o tom novom filme, ktory presunul i potera na neskor... neviem ako sa to volalo, ale pointa je vtom, ze on je upir a ona clovek a on sa do nej zalubi a musi sa premahat aby si z nej neurobil veceru xD
zarita, ta čo už, len narýchlo som písala stane sa...takže názov? v prvej story nemám presný, možno že len názov hlavnej hrdinky, alebo možno to nechám pôvodne a bude názov veľa až prezradzovať, ach tak radšej nie, takže jednoducho: Alsena...a druhý som si zvykla nazývať Cesta vesmírnym vekom, ale zrejme to zmením, keď príde do tuhého, ak vôbec príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov