A ake to tam je? Kazdy ma fb dobrovolne. je to jednoduchy zdroj noviniek a roznych informacii zo sveta, zdroj humoru a lahko sa tam dohaduju rozne udalosti, stretnutia, skolaci tam maju rozne stretnutia, firmy reklamy.. ako co je na tom zle? kazdy kto ma rozum, tam nevypisuje svoje sukromne veci ale pouziva to len na zjednodusenie svojho zivota. -.-
na fb samotný (myslím tým mimo messenger) chodím len sporadicky, no ak má človek lajknuté zaujímavé stránky a pridaných fajn ľudí, tak na facebooku nič zlé nevidím treba si to vedieť pretriediť
Nikto nikoho nenuti jebat tam sukromne veci, na dohodnutie sa s kamoskmi, kedy dame pivo je to perfekt! a na VS by sme sa tiez nezaobisli bez FB, mali sme tam skupinu a rieislo sa vela vecii.
Urcite, ziadnym sposobom mi Facebook zivot nenici mam neprestajny zdroj svetovych udalosti, zaujimavych clankov a depresivnych memov; skolske subory, kontakty na ludi, prehlad o tom, kto ako cca zije.
Na spravy vacsinou neodpisujem a kto postuje Kotlebu a Jezisa, toho si vymazem.
Ale inak minule ma FB chcel bloknúť, že im musím poslať dokument oskenovaný, že sa fakt volám tak, ako mám uvedené. Taxom im poslal fotku rozrezaného človeka A oni ma odblokli, že "ďakujeme, vás dokument sme preverili a je to v poriadku"
určite áno,
s fb je môj život zmätok bez fb si to ani neviem predstaviť. Napríklad teraz dohaduje sa festival, výlety, kto-kde-ako... termíny - každý má označiť kto kedy môže.. dohadovanie stretiek, kopírovanie celých písomiek, materiály do školy, prefocovanie zošitov... kde by som tie veci zháňala pojednom... však to by zabralo priliš veľa času a meškaní
áno, založila by som si ho znovu... ale nehlasovala som za prvú možno, lebo to "i keď viem aké to tam je" mi nejak nesedí. čo je také strašné na fb? alebo nechápem ten dodatok... to čo máš na fb je tvoj vlastný odraz. aké stránky sleduješ, s kým si píšeš, v akých skupinách si... ja som s facebookom spokojná. využívam ho na prácu aj na zábavu, prečítam si články zo stránok ktoré sledujem, zabavím sa na vtipných obrázkoch, pokecám s kamarátmi, s ktorými sa z rôznych dôvodov málo vídam. jediné čo by som hodnotila negatívne sú niektoré priblblé komentáre k článkom alebo v skupinách v ktorých som. a ešte gramatika... oči ma pália občas, ale aspoň človek vidí akí ľudia žijú medzi nami. ale keby veľmi chcem aj to sa dá ignorovať.
Je to tam také, aké si to tam spravíš.. Ak ťa otravujú ľudia, prestaneš ich sledovať. Ak ťa otravujú stránky, prestaneš ich sledovať. A takto by som mohol pokračovať so všetkým.. Je jasné že tam narazíš aj na chobotiny, ale to všade na internete, takže tak.
Dlho som ho vôbec nemala, lebo sa mi to tam nepáčilo, ale potom som pochopila že fakt to obmedzuje život nebyť tam vôbec ale nikdy som tam nebola pod vlastným menom, proste nezvládam predstavu že si ma fakt ktokoľvek môže nájsť podľa mena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ano zalozila by som si ho, vyuzivam ho na to, na co chcem
Na spravy vacsinou neodpisujem a kto postuje Kotlebu a Jezisa, toho si vymazem.
s fb je môj život zmätok bez fb si to ani neviem predstaviť. Napríklad teraz dohaduje sa festival, výlety, kto-kde-ako... termíny - každý má označiť kto kedy môže.. dohadovanie stretiek, kopírovanie celých písomiek, materiály do školy, prefocovanie zošitov... kde by som tie veci zháňala pojednom... však to by zabralo priliš veľa času a meškaní