Myslím, že áno. Už len pre svoj dobrý pocit, že som urobila všetko aby som sa im aspoň pozrela do očí. Možno by prišiel pocit sklamania, alebo naopak prekvapenia. Každopádne by som to skúsila
Asi nie. Lebo by ma možno čakalo ďalšie sklamanie. Keby sa ma raz vzdali, načo by som ich chcela mať pri sebe ? Jedine im ukázať čoho sa vzdali a ukázať im lásku čo dávam svojim rodičom ktorí by ma v tom prípade vychovali.
nie...v mojích predstavách by som si ich mohol vykresliť ako by som chcel, a aj dôvody prečo ma opustili...ak by som sa dozvedel pravdu, nemohol by som nič predstierať ani popierať...pretože samotná pravda niekedy nestačí, niekedy si ľudia zaslúžia viac...
asi áno, ale samozrejme záleží na situácii. Každopádne, chcela by som vedieť, prečo ma dali na adopciu...A či sa na nich podobám, či máme niečo spoločné..ale cítila by som sa potom divne, keby som mala mať 4 rodičov (v prípade, že by som sa s mojimi biologickými stretávala pravidelne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ked oni nepatraju po mne tak preco by som mala ja po nich
ale keby som bola, určite áno zvedavosť nepovolí