Ked cely den chodim a nieje pri eskalatore tlacenica, tak pouzijem eskalator. Ak som mal malo pohybu, tak vtedy pouzijem klasicke schody. Na eskalatore zasadne stojim v strede a po eskalatore nechodim. Ludia, ktory po eskalatore chodia alebo stoja na jednej strane vyrazne znizuju jeho zivotnost.
@7 tiez nejak tak..alebo ak viem,ze idem vyššie ako na 4.posch....
aj ked chodila som uz aj na siedme poschodie denne niekolko x tri mesiace po schodoch (vytah siice bol v budove, ale bol nonstop preplneny a mne sa nechcelo cakat,kym sa dostanem na rad, tak som sa na to vykaslala a isla peši)
+ neznasam ak ludia na eskalatoroch stoja haki-baki a neda sa prejst a predbehnut ich
+je mi nesympaticke ak si clovek vyberie vytah napr. namiesto toho,aby isiel jedno-dve poschodia peši..
detto ked ideme niekam a chce ist proste jednu zastavku elektrickou,aj ked sa nikam neponahlame -.- akoze.je to kazdeho vec,just sayin, ze ludia su mega pohodlni
Ako kedy. Keď mám myšlienku že bude to dobré na nohy, tak idem po schodoch, keď ma to nenapadne tak idem normálne pohyblivými schodmi ... ale výťahom len v bezvýchodiskovej situácii!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neznasam stracanie casu
aj ked chodila som uz aj na siedme poschodie denne niekolko x tri mesiace po schodoch (vytah siice bol v budove, ale bol nonstop preplneny a mne sa nechcelo cakat,kym sa dostanem na rad, tak som sa na to vykaslala a isla peši)
+ neznasam ak ludia na eskalatoroch stoja haki-baki a neda sa prejst a predbehnut ich
+je mi nesympaticke ak si clovek vyberie vytah napr. namiesto toho,aby isiel jedno-dve poschodia peši..
detto ked ideme niekam a chce ist proste jednu zastavku elektrickou,aj ked sa nikam neponahlame -.- akoze.je to kazdeho vec,just sayin, ze ludia su mega pohodlni