Hoci mám len 13 rokov (takmer) už sa rozhodujem kam na strednú školu. Potrebujem poradiť,... Rodičia ma tlačia na Gymko ale radšej IT-čkárstvo, programovanie prípadne Ekonomiu chcem Neviete poradiť? Najlepšie na východe alebo strede Slovenska
Takéto pocity a dojmy z programovania som mal v 9.ročníku, keď som si vyberal SŠ. Tiež som mal zajačie úmysli, že bude zo mňa dobrý programátor. Všetko vyzeralo pekne, prijali ma na SŠ zameranú na informatiku a 1.ročník zbehol ak voda. Čím ďalej to pokračovalo, tým som zistil, že nemám hlavu na IT a škatuľkovať sa v izbe, aby som sa hral na kockatú hlavičku v IT a hrať sa na majstra pavla z levoče, to nie. A pozri, teraz som na VŠ zameranej v ekonomike.. tým ti chcem povedať, že časom zistíš, čo ťa ozaj baví a napĺňa. Bože, máš 13rokov a ty rozmýšľaš nad SŠ a budúcim vzdelaní. Piči, ja keď som mal 13r. ta som zisťoval, ako ojebať žienky..
Na gympel nechoď.. na tvojom mieste, by som si vybral nejakú priemyslovku, zameranú na informatiku + by si sa k niečomu aj zaučil. Odpočúčil by som ti na východe SPSE v Prešove..
Poznám pár gympelákov čo chodia na TUKE FEI a holý kkt vedia. Ale, napr. bývalí spolužiaci, čo chodia na FEI-ku, im to problém nerobí, keďže boli vyučený v tom istom odbore na priemyslovke. Gympelák vie dokopy holý bačov ohľadom programka. Čo mi vravel kamoš, že čo sa učili na informatike na gympli .. že nejaký imagine a somariny(Lazarus), ta som ho vysmial, že ani netušil čo je C++.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Na gympel nechoď.. na tvojom mieste, by som si vybral nejakú priemyslovku, zameranú na informatiku + by si sa k niečomu aj zaučil. Odpočúčil by som ti na východe SPSE v Prešove..
Poznám pár gympelákov čo chodia na TUKE FEI a holý kkt vedia. Ale, napr. bývalí spolužiaci, čo chodia na FEI-ku, im to problém nerobí, keďže boli vyučený v tom istom odbore na priemyslovke. Gympelák vie dokopy holý bačov ohľadom programka. Čo mi vravel kamoš, že čo sa učili na informatike na gympli .. že nejaký imagine a somariny(Lazarus), ta som ho vysmial, že ani netušil čo je C++.
Choď na priemyslovku.