Neviem, v podstate mi je jedno aký šampón používam a nevidím ani žiaden rozdiel medzi silikónovými a tými bez.
A niekde som aj čítala že tá informácia o tom že silikón škodí vlasom je falošná.
Ale tento
strašne super vonia a preto ho mám momentálne najradšej
A pokiaľ ide o masky tak najlepší je obyčajný olivový olej
Alebo ked už tak nejaká spa maska z avonu
Kasli na kozmetiku a pis radsej blogy, ved ani nevieme s kym najnovsie spavas a ci si uz tehotna...keby si bola spravodajkou v styridsiatom piatom, ludia by si este stale mysleli ze vonku zuri 2. svetova vojna.
Tak je dôležité upresniť z akej cenovej kategórie.. ak sa tu nebavíme o profesionálnej vlasovej kozmetike tak pre mňa je zatiaľ najlepší šampón na trhu garnier doux z @5.. ja ho fakt milujem. Ani po jednom šampóne nemám také pekné, leské, voňavé vlasy a za tú cenu balenie jednoznačne top.. z inými drogérkovími sa podľa mňa nedá ani porovnávať
Tak je dôležité upresniť z akej cenovej kategórie.. ak sa tu nebavíme o profesionálnej vlasovej kozmetike tak pre mňa je zatiaľ najlepší šampón na trhu garnier doux z @5.. ja ho fakt milujem. Ani po jednom šampóne nemám také pekné, leské, voňavé vlasy a za tú cenu balenie jednoznačne top.. s inými šampónmi z drogérky ten šampón vyhráva na plnej čiare
DIXI šapóny sú vynikajúce žihlavový je super a tak isto aj brezový ten používam asi najčastejšie...čítala som o nom že z neho rýchlejšie rastú vlasy, najskor som neverila, ale naozaj rastú omnoho rýchlejšie
Žihľavovú starú klasiku aj ja môžem Teraz fičím na Dove regeneračná červená rada, novinka a vlasy sú úplne super. Nefénujem, ale nijak im nevadí čiapka a prekúrené miestnosti. Snáď prvý krát mi nelektrizujú v zime vlasy
Ja stale najprv umyjem klasikou, zihlavovym samponikom. A potom si davam Weledu, psenicny sampon, nadherne prenovia vlasky a je dobry aj na pokozku, nemam lupiny (s ktorymi som mala predtym problemy) ani zacervenanie. Este pouzivam aj vlasove tonikomu na zdravsie vlasky a rast. Aj vlasovy olejcok na konceky, od rovnakej znacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A niekde som aj čítala že tá informácia o tom že silikón škodí vlasom je falošná.
Ale tento
strašne super vonia a preto ho mám momentálne najradšej
A pokiaľ ide o masky tak najlepší je obyčajný olivový olej
Alebo ked už tak nejaká spa maska z avonu
A inak este med a oliv. olej