v normálnych krajinách na západ od nás fungujú mestské nájomné byty kde može človek bývať do aleluja pokial platí,bohužial u nás je systém bývania taky aky je
Podla zivotnej situacie. Ja by som si kludne mohol zobrat uver a kupit si svoj byt, ale pre mna je vyhodnejsi podnajom, kedze sa kazde 2 roky stahujem do ineho mesta. Pre niekoho, kto vie, ze chce ostat tam kde chce je lepsie si ten byt urcite kupit a resp. ho potom dat aj do prenajmu, keby nahodou daco. Ale ja osobne nemam chut urobit si dalsie dlhy, ked neviem co so mnou bude.
Podľa toho kde, zatiaľ by som do hypotéky nešla, keďže si naozaj nie som istá, kde sa chcem usadiť. Ale keď už budem mať pocit domova, bezpečia a istoty, tak radšej vlastný dom a platiť hypotéku (čiže v podstate platiť sama sebe) ako platiť porovnateľnú sumu niekomu inému
Neviem....osobne by som volil dom aj ked menší...už len z toho dôvodu, že ked sa pozriem na cenu bytu v zapadákové za 40000 tis, tak volím si kúpiť dom za 50000... teraz v BB robia malé domčeky po 25tis aj s pozemkom, lenže v najbližších rokoch veľa hluku bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov