@mcvpn heh, to by nebol polohipsterskoalternativny birdz, aby som tu nestretol cloveka, co pozna Charmsa... klobuk dolu teda, tiez jeden z mojich najoblubenejsich autorov
Stopárov sprievodca galaxiou, Holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho, Dlhý temný súmrak bohov, Rozprávač, Pán prsteňov, Čaroděj Zeměmoří, Eragon, Eldest, Brisingr, Nádraží perdido, Jizva, Hrrr na ně, Mort, Těžké melodično, Noční hlídka, Muži ve zbrani... Od Pratchetta je toho najviac.
vymenujem len knihu ktoré som dočítal do konca a kedže nie som veľký knihomoľ (pretože síce čítam strašne rád ale vždy si okolo toh onájdem dačo iné a knihu na mesiace odložím ) ale napríklad taký hobit, pán prsteňov 1,2,3 a húrinove deti, a chatrč- tie sú výborné knihy
Zlodejka kníh, Posol ...jednoducho knihy Markusa Zusaka sú dokonalé pre mňa
a ešte mám rada samozrejme Draculu a momentálne objavujem tvorbu E.A. Poeho a ten jeho štýl zbožňujem ... a ešte tvorbu Dostojevského, práve čítam knihu Idiot.. a niektoré strany si čítam viackrát, nie preto že nechápem .. ale že je sú to jednoducho skvelé myšlienky !
Malý princ, Vtáky v tŕní, 6Iadne stretnutie nie je náhodné, Muž čo sadil stromy, je ich dosť toto sú prvé čo ma napadli a pamätám si že keď som mala okolo 14 tak som zbožňovala knihu Stretneme s pod stromom ombu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
sviatok nemám v blízkej dobe, ale keby niečo, tak ju nemám
u mňa Raňajky u Tiffanyho od Trumana Capoteho.
@grietusha
body 4-5
Nie, radsej pivo!
prípadne Zaklínač od Sapkowskeho
a iné knihy je toho proste neúrekom
a k teme, Majster a Margareta od Bulgakova
-Dracula (Stoker)
-Portrét Doriana Graya (Wilde)
-Tieň vetra a Anjelská hra (Zafón)
-Knihy od D. Browna
-Prípadne knihy od sestier Brönteových...
a ešte veľa len sa mi nechce rozmýšľať
a ešte mám rada samozrejme Draculu a momentálne objavujem tvorbu E.A. Poeho a ten jeho štýl zbožňujem ... a ešte tvorbu Dostojevského, práve čítam knihu Idiot.. a niektoré strany si čítam viackrát, nie preto že nechápem .. ale že je sú to jednoducho skvelé myšlienky !