@1 a potom Cesta do stredu zeme, Rozprávky ostrihané na ježka, Traja Pátrači, Potterovky, Akadémia pána Machuľu, Dobšinského rozprávky, Anna zo zeleného domu, Rozprávky spod vŕby, knižky od Tomasa Brezinu , Disneyovky, jáj toho je strašne veľa
Take s kresbami albina brunovskeho, su u babky a vobec neviem ako sa volaju, ale najviac som milovala tie fantasticke ilustracie...a mala som vela oblubenych kniziek v detstve. Napr Nevedka mi cital oco takym smiesnym hlasom a preto to bolo take specialne. je vela takych kniziek s osobnou historiou a pribeh je to posledne co by som si na nejakej knihe vazila, skor moj pribeh s tou knihou...boze a ujo klobasa alebo narniu som objacila ako prvy darcek pred vianocami a celu som ju skoro precitala kym prisla domov mama. Ja som vela citala ako dieta (viac nez kedykolvek potom) a skoro kazda ta kniha ma pre mna vyznam...
fuuha tak tiez heidi,psicek a macicka,pottera,rozpravkove knihy,dievcenske knihy(pribehy teenageriek),dalej knihy na sposob denniku...to boli moje naj zanre..v kniznici som byvala varena pecena
mala som len tieto rozprávkové knihy (pravdepodobne to nie je nejako veľa), ale mala som ich rada všetky rovnako a všetky úplne najviac... ale nie je tam veľa textu, preto som ich čítala stále dookola
@54 a čo ma zaujalo... jednoznačne ilustrácie, tie sú v nich neskutočne super! ale viac sa mi na nich páčilo to, že sú to buď knihy s rôznymi príbehmi ( veľa veľa príbehov), kde postavy na seba nenadväzujú, alebo práve naopak a jedna postava sa vyskytuje v niekoľkých príbehoch alebo sú tie postavy susedia alebo tak hocijako proste
a ten kocúr... to bola taká rôzne povyrezávaná kniha a bolo to v podstate také 3D, čo bolo strašne super
@n0win0u@mcvpn mám pocit, že pánovi na mojom avatare sa už medzitým podarilo odstrániť podstránku, kde sa tie grupy dali zakladať. takže už zostali len tie staré :/
@hereiam no ja asi umriem! presne túto knihu už hľadám niekoľko mesiacov. Tiež moja najobľúbenejšia z detstva,, nikde som nemohla zistiť, že ako sa volá, iba som si pamätala, že má na obálke vlčiaka a teraz, keď pozerám na tento obrázok, tak si spomínam
@hereiam ani si nevieš predstaviť, aká som rada veľmi som ju chcela nájsť a vôbec som nedúfala, že budem mať také šťastie a nájdem ju v komentári diskusie, ktorú vytvorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Nevedko a jeho dobrodružstvá ma tam najviac zaujali
tie prekrásne rozprávky
a ešte Dom drobných radostí od Colette Vivierovej, čo bola asi skôr taká dievčenská kniha, ale mne to nevadilo
Určite som na niečo zabudol, ja som bol knihohltač
@1 a potom Cesta do stredu zeme, Rozprávky ostrihané na ježka, Traja Pátrači, Potterovky, Akadémia pána Machuľu, Dobšinského rozprávky, Anna zo zeleného domu, Rozprávky spod vŕby, knižky od Tomasa Brezinu , Disneyovky, jáj toho je strašne veľa
asi kvôli tým zvieratkám
tamtu knihu som precital asi 20x. cital som ju este aj v 20tich rokoch. podla mna rozpravkovy masterpiece
ja ju mam stale na poličke, je to fakt skvost a podľa mňa dosť málo známa.
zofka bola super
teda všetky 3 časti...
veľa obrázkov zaujímavých
vietor vo vrbach
Prekliata planéta
Až po dnes som každú z nich prečítal tak 20x.
vlastne to čítam do teraz
A veľa z tých, ktoré spomínate som mala tiež veľmi rada
(na tej druhej je podľa mňa super, že tam vystupuje veľa postáv a sú všelijako poprepletané, čo teda na detskú literatúru nie je bežné)
mala som len tieto rozprávkové knihy (pravdepodobne to nie je nejako veľa), ale mala som ich rada všetky rovnako a všetky úplne najviac... ale nie je tam veľa textu, preto som ich čítala stále dookola
a toto, ale my sme to mali ešte po mame v starej verzii také oranžové
» www.martinus.sk/?uItem=31552...
tuším rozprávky a obrázky sa to volalo
a ten kocúr... to bola taká rôzne povyrezávaná kniha a bolo to v podstate také 3D, čo bolo strašne super
» www.birdz.sk/webka/tomas/blo...
Čas ukázal, že vedúci mal pravdu a nejaké tie rozdiely tam naozaj sú