spravanie jednej osoby ... uplna blondava pica ktora non stop trepe odveci somariny , a stale tu istu vetu opakuje dookola kym na nu niekto nezareaguje .... ma 16 ale sprava sa jak 10rocne decko ... uz len ked ju vidim , stupa mi tlak (ach)
jed niekto na mna hovori a ja mam sluchatka...akoze, vobec mi nevadi ze si ich mam dat dole alebo co, ide o to, ze rozprava a nijak inak nedava najavo ze ku mne hovori a ja nemam sancu zaregistrovat ten monolog... a potom vysteknem na dotycneho ze ak sa chce sam rozpravat bez odozvy tak nech sa rozprava so stenou
ked mi niekto vravi, co mam robit, a toboz ked som chora... "daj si tabletku....no..pi vela caju...no a daj si paralen, alebo coldrex alebo hocico!" a taketo tieto veci
Mamin hlas,dievčatá všetky, ...mna najviac dokáže vytocit jedna prijebana spoluziacka najprijebanejsia jebnuta trapna pica..tie reči jej more kurva vytocila som sa a len sm si na nu spomenula
Keď som fakt, že poriadne nasraná a ešte sa mi niekto začne rehotať do očí. Alebo keď mi niekto chytá vlasy. Zabíjala by som vtedy. Alebo ešte celkovo jedna spolužiačka. Je jedno čo spraví (niekedy aj nič), všetkým ma vytočí.
a este , ked mi niekto ujedá (doma )z taniera .. ja si nalozim obed pekne .. a pride otec a berie mi hranolky napr. no v tej chvili by som mu tu ruku najradsej vidlickou dopichala .. (ach)
ked po mne niekto cumi ale doslova cumi riadne! fakt mam stoho nervy.. , kedmi niekto skace do reci!, aeste nemam rada ked zrana namna mama ma otazky take blbe proste ved clovek je uplne rozospaty a ona mi dava take otazky tazke ...a este ked ma niekto presviedca ze ma pravdu a viem ze ju mam ja..
@tancika to si akože mám prečítať všetky príspevky aby som si bola istá že sa v tom niekto nenájde? O_o ...asi je takých ľudí viac ale za to už ja nemôžem.
@tancika Prosímťa, bola by si tak milá a neposielala Flyleaf niekam ? Slušne sa jej spoza monitoru zastávam. Istotne to bola zhoda náhod a došlo k nepríjemnému nedorozumeniu.
@flussica odveci..vies co ma este vytaca? Keď ludia nad 20mi píšu tym premudrelym písaním neviem načo ked so 16ročnou sa nezhodnes a poslem dopice aj teba PRETOZE SOM NAPISALA ZE MA VYTACAJU AJ DIEVCATA ahoj aj ty
@tancika Je prima, keď ľudia vôkol seba rozsievajú dobrú náladu a plno milých slov... Dobrú noc . Kiež by sa Ti do života nasťahovalo mnoho aspektov, ktoré Ťa vytáčať nebudú.
mna vytacaju ludia, ktori su tak trapni, ze mi je trapne za nich. napr. hovoria strasne somariny a vsetci na nich pozeraju ze WTF? vtedy sa az ja cervenam
mľaskanie pri jedle, keď sestra spieva a nechce ani za boha prestať (ach) , napadlo mi/napadlo ma , keď polka triedy pred hodinou povie, že idú odpovedať na 100% a keď sa učiteľka spýta "kto che ísť odpovedať?" tak sa skrývajú po lavice , keď mi 50x niekto hodí to debilné hackies do hlavy keď im to hodím do koša tak ešte pozerajú že čo to kurva robím?! ... a veľa toho ešte
farmville, cityville, petville, castleville a neviem ake este pozvanky na FB ... zablokujem jedno, a oni mi na druhy den poslu nieco ine... pritom ziadne hry nehrajem a na FB chodim malo, ja viem ze ked niekoho pozvu do hry tak za to maju nejake body, ale tak toto im chyba k zivotu? :/
Áno, takže ešte dodávam k téme.. Nenávidím, keď niekto v škole odpovedá a učiteľka/profesorka sa ho/jej niečo pýta a on/ona iba stojí a čumí do zeme. A ide sa pomaly rozplakať! Boha!
Keď ideme po chodníku vo väčšom počte ľudí a niekto z mojich kamarátov/známych sa postaví tak, že akurát kráča predomnou a navyše o dačo pomalšie, než ja, takže buď by som musela spomaliť a tým pádom sa nechať vystrčiť preč z mojej dráhy, alebo ustúpiť na stranu (pokiaľ to ide), čo ma vlastne vystrčí z mojej dráhy tiež... a ja nerada o svoju zvolenú dráhu prichádzam!
mľaskanie, hlasné dýchanie, chripčanie s hlienami v gágore, časté kašľanie, klopkanie nohou, opakovanie toho, čo už človek povedal aj po milióntom pripomenutí, že to už povedal x razy, baby s čiernymi vlasmi a solárkovou kožou, ľudia, ktorých nemusím, husté reči.
priznávam, som ľahko vytočiteľná, ale rýchlo ma to prejde
@11 !!! ja mám takého spolužiaka, to je proste megakokot stelesnená jebnutosť a tiež ma vytočí iba myšlienka na neho jednoducho jeho existencia mi tak dvihne tlak že to až nie je možné. Číslo 1 na mojom zozname koho sa chystám zabiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
za všetky blondíny ti ďakujem
pukanie kostí a pridrbaný prízvuk a intonácia v bežnej reči
@flyleaf ak si myslela mna tak choj do pici
tak ma to irituje, hlavne keď to hovoria v telke alebo vyškolení ľudia (bežne) (ach)
keď mi niekto hovorí, čo mám robiť a do všetkého mi kafre
keď sa niekto chce do všetkého zapojiť, do každej témy, chce k tomu niečo just dodať a ak nemá čo, tak mení tému
alebo si núti pozornosť
alebo ma stále všade nasleduje a je až neprirodzený, aby bol obľúbený
Len som odpovedala na otázku. Neviem z čoho si to vydedukovala a hneď ma posielaš niekam, akože to je od teba milé
keď niekto "puká" kosťami
keď sa snažím jak hovado a nikto to neocení
je toho dosť nechce sa mi to písať..
a najviac ma dokáže nasrať keď po mne niekto opakuje slová a vety vrr
Ďakujem, že nebudujeme agresiu ďalej,
s pozdravom pekný večer prajem.
ale inak v podstate všetko čo @pavlinkaa - u
keď nemám náladu
úplne opakuješ!
A týmto mi vlastne Dominičenka! pripomenula, že mi vadí, keď neikto po mne opakuje. Ale akože tak fakt, že brutálne.
si piča.
ale aj s týmto s tebou súhlasím a neznášaj ma kolko chceš.
a neznášam Simonine (D) správanie a zistila som že vlastne všetko mi na nej vadí takže s ňou nejdeme von.
Ďakujem.
Áno, takže ešte dodávam k téme.. Nenávidím, keď niekto v škole odpovedá a učiteľka/profesorka sa ho/jej niečo pýta a on/ona iba stojí a čumí do zeme. A ide sa pomaly rozplakať! Boha!
a keď dievčatá špúlia pery pri rozhovore a afektovane hovoria, z toho mám všetky chlpy v pozore
-keď ma anglinárka nonstop buzeruje a nevie si zapamäť moje meno
- OMG, lol a podobne nechutné frázy
-afektované namyslené zmachlené piče
- a keď niekto povie že Harry Potter je pičovina
@flussica dobre moja
(Rofl)
...
a aha! nenávidím keď sa niekto chváli že je špinavá děfka. ja fakt nechápem čím som si zaslúžila mať takých spolužiakov.
tak prepáč, že to rada rozkrikujem o sebe
ale nie, to píšeš o tej "modelke" ? či to si ja zas mýlim? Alebo hentá smrdí a spáva so starými chlapmi z pokecu?
tá druhá. tak ma sere. ale ani ona nemá rada mňa takže.. musíme ísť von aby zase poohovárali!
priznávam, som ľahko vytočiteľná, ale rýchlo ma to prejde
zavolaj ju niekedy s nami von
jasné a ona ti bude celý čas hovoriť jak máš správne fajčiť
Priučí nás aspoň niečomu. Nebude to zbytočne strávený čas.