Dobrý deň. Chcela som sa opýtať , mám šancu dostať sa na Konzervatórium Jána L. Bellu v Banskej Bystrici ak som nechodila do žiadnej hud. ani tanečnej školy ? .... Zaujímal by ma odbor herectvo no iné alebo podobné asi v BB nieje. Poznáte strednú školu s
fuuh dievča ak si nechodila do žiadnej hudobnej ani nič také, talentovky bývajú dosť ťažké, je tam teória, aj by si tušim mala vedieť spievať.. ja som chodila na hudobnú školu a aj tak si myslím že by som to nedala... tak neviem ako ty
@ivka2 ... podla mna chod aspon na DOD ... a tam ti povedia ze co a ako ... ale ak mas talent tak si myslim ze sancu mas ... len by si sa mala zacat pripravovat na talentovky uz ... jop jop gitara ... ale este neviem zahrat vsetky skladby ktore potrebujem a ani teoriu a dejiny neviem este ... takze tak no D ...
hra na nastroj spev tanec hudobná teoria slovenčina dobrá výslovnosť dobrý zdravotný stav... a dá sa dostať aj bez ZUŠ ale tak ťažko no... musíš mať talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tu je pár linkov kde môžeš vyhľadať školy:
» www.strednaskola.sk/...
» www.stredneskoly.sk/...