ani jedna odpoved nebola akurat...pretoze sa neriadim tym ,co je cool,ale tym,co ma vystihuje a co sa nerozpadne. botasky adidas a oblecko je naj v cropptowne a house
Z týchto, čo si uviedla, teda prevažne športových tak asi nike. Mám dobré skúsenosti aj s obuvou a aj s mikinami a tričkami tejto značky. Jednu mikinu mám 2 roky a stále vyzerá ako nová
a čo tak Miltec sturm, STEEL, Zajo... prečo tu niesu... sú obľúbené, nosené, niesu až tak komerčné... možno preto, že ich nenosí každý druhý trkvas a žaba...
ale nie každý chce nejako vyčnievať, byť iný... radšej sa niektorý oblečú podľa šablóny... a potom sa divte dievčatá, že ak ma stretnete a vyzeráte tuctovo, robím si z vás dobrý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nauč sa používať vyhľadávanie
» www.birdz.sk/forum/aka-vasa-...
» www.birdz.sk/forum/aka-tvoja...
» www.birdz.sk/forum/ktora-zna...
ale nie každý chce nejako vyčnievať, byť iný... radšej sa niektorý oblečú podľa šablóny... a potom sa divte dievčatá, že ak ma stretnete a vyzeráte tuctovo, robím si z vás dobrý deň