To čo je za debiliny? V živote som ani o jedných nepočula, fuj. Steely (15, vínovočervené), Invadery (3, obyčajné čierne) a občas v lete číňany (červené, po členky).
@krutafunebracka ak sú to také, čo sa nosia rozviazané a vyzerajú tak rozcapnuto, že sú širšie ako dlhšie, tak sa ani nečudujem, že to nepoznám či leto, či zima, ja mám stále na nohách kanady a keď idem do obchodu, alebo vydrbať smeti do koša, tak číny, lebo v šlapkách by som si po shcodoch hubu rozbil
@23 byť v súlade s najnovšou módou a trendami asi...ja neviem, ja som pomimo toho a nejak si ani nevšímam, čo je kde v obchodoch, lebo ja navštevujem len neznačkové obchody a kupujem si jedine čierne tričká a mikiny...a ponožky ale mal som spolužiačku, čo mala každý týžden nový svetrík, podľa toho aký bol na prvej strane najnovšieho vydania EMA (to som len tak trepol, neviem ako sa volajú módne časopisy) a chodila do triedy ako páv...niketorí robili waaaaaau, iní sa otočili aby sa nezgrcali. Ale neviem ako to súvisí s topánkami ale to je jedno, nos čo ti je pohodlné a kašľať na to, či je to značka alebo nie
@krutafunebracka jj a také krikľavé šnúrky v tom ale väčšinou som také videl iba na deckách, čo nosia všetko zväčšené do veľkostí XXL ale nemám rád, keď idú predo mnou na chodníku dvaja takí vedľa seba a ešte k tomu, že vonku je 15°C a majú vetrovky s kožušinou na kapucni a ja ich nemôžem obehnúť, lebo sa jednoducho neprepchám a na ceste je samozrejme premávka hii...ja mám teraz desaťdierkové a na leto si chcem kúpiť 20 dierkové s remeňmi vieš to keď budem mať trištvrťové gate, tak to tak pekne vynikne na nohách také niečo a na zimu si nechám hentie desiny
nuz, ani jedny.
ale ked je tu rec napriklad o tych steeloch, tak take nieco, ako 20dierkove steely, je jednym z vrcholov pozerstva, topanky, ktore si treba zavazovat polhodinu a napriek svojmu radoby drsnemu vyzoru nie su vhodne do mrazu a zleho pocasia, rozpadavaju sa po roku nosenia. idealne pre zacinajucich tzv.kinderpunkacov, metlakov a nackov sucasne.
@35 neviem, prečo by to malo byť pozerstvo...jednoducho, keď to patrí k tomu štýlu hudby a výzoru, tak to nosia, tak ako nosia hip hoperi veľké nohavice a všetko proste. Ja mám culty, mám ich už dva roky a nemám s nimi žiadne problémy. A neviem, či si to už nosil, alebo nie, ale práveže do zlého počasia je to najlpešie ako všetky kožené topánky, lebo to nepremokne. Bol som na festivale, kde dva dni takmer vkuse pršalo a keby som nemal hento na nohách, tak môžem rovno chodiť bosý.
@tikalok Ale trt, mne sa v steelach chodí dobre a aj v zime sú fajn, neznášam čižmy. Ja mám odmalička rada kdejaké bagandže a nejaké kurvovské boty, ktoré sa jediné dajú teraz zohnať, by som si ani za nič nedala. A rozpadnú sa, keď chodíš ako magor, ale časom sa každé boty zničia. Mne je v nich dobre.
@37 Tak ja to nenosím kvôli tomu, že to patrí k "tomu štýlu", mne sa to páči i tak. Ja vlastne mám taký zmiešaný štýl, no. A aj naša etikárka nosí ťažké boty a vôbec nie je nejaká taká.
@41 veď ani ja to nenosím iba kvôli tomu štýlu, ale z časti aj áno. Ja to nosím ako univerzálnu obuv, čo sa hodí ku všetkému. Aj k čiernemu obleku, keď som bol na výške, aj k modrým rifliam, keď sa čierne perú nj, je to sila zvyku a tež by som to nemenil.
@deadlyliving "keď to patrí k tomu štýlu hudby a výzoru, tak to nosia"
Tak takto nejako si ja vysvetľujem pózerstvo... Keď niekto nosí oblečené/obuté niečo len preto, že to "patrí" k určitému štýlu...
Inak... niektoré z tých značiek som už určite niekde videla, ale myslím že ani jednu značku som nemala na nohách, obuv si vyberám podľa niečoho iného...
@37 haha.. ale ja hovorim o znacke STEEL, ktora je podla navodu na pouzitie nevhodna do mrazu, dazda a tazkeho terenu. naco su take topanky?
nehovorim teraz o martensoch, ktore boli minimalne donedavna kvalitnymi pracovnymi topankami, ktore aj nieco vydrzali a tak som kazdeho cloveka, ktory si ich dal na nohy, chapal. (a zrejme existuju aj ine porovnatelne kvalitne znacky)
@43 akože tak potom väčšina black metalových skupín sú pózermi, lebo nosia boty s 20 cm ostňami, lebo majú nábojnicové opasky, lebo na ramenách im trčia 15 cm ihlice a sú celí v čiernom? A mi nehovor, že by bolo pre nich "prirodzenejšie" , keby majú oblečené vyťahané tepláky a flanelovú košeľu. Tak potom aj 95% metlákov, čo majú dlhé vlasy, sú pózermi, lebo dlhé vlasy patria k tomu štýlu. Hej, sú ľudia, čo im je to fuk, že podľa výzoru by ťa ani nenapadlo, že by mohol niečo také počúvať.
Ja nosim vans, cierne a to vans je kockovano modre biele
davnejsie predtym som mala taká ze adidas, ale hned sa to rozpadlo, je to riadni shit
potom som dlho nosila viktori, su lacne a vyzorom celkovo ako tieto tenisky, mala som asi stvore a potom ze jebem na to tak som si kupila vansky.
@44 a čo sú z papiera??? tak na modeling určite neboli vyrobené. Aj na hre máš napísané, nečum do toho dlhšie ako hodinu, dostanes epileptický záchvat. A aj tak pr itom presedíš pol dňa. A začne pršať a čo budem utekať si ich prezuť za plátenky? lebo tie v daždi určite vydržia dlhšie... A keď to niekto ojebe za tri mesiace, jeho problém.
@47 Nehovorím že nie ale ani že áno... Nemôžeš vedieť koľkí z nich tak chodia preto že sa im to páči a koľkí len preto že to patrí k štýlu prípadne im to nariadil manažér...
A hovorila som čisto o prípade kedy človek nosí oblečené/obuté/má dlhé vlasy len preto že to patrí k štýlu - tým som ešte nechcela označiť všetkých metlákov za pózerov - verím tomu že väčšine z nich naozaj viac vyhovujú dlhé vlasy a nemajú ich len preto že to patrí k štýlu...
@53 Tak tomu never, že im buď vyhovujú dlhé vlasy, lebo sú tak krajší, alebo že to majú napríklad kvôli tomu, že im odstavajú uši a chcú ich zakryť. Keby nepočúvali metal, polovica a hádam aj viac z nich by dlhé vlasy nenosila. To by bola obrovská náhoda, že práve všetci dlhovlasí by sa dali na metal, nemyslíš? A že práve všetci tí, čo nosia kohútov by sa dali na punk. Patrí to k tomu štýlu, je to jeden zo znakov. A to, že to patrí k tomu a chcem byť aj ja taký, ma nerobí pózerom, pretože vyjadrujem svoje sympatie k tomu štýlu.
Ty chceš to, čo sa páči, nie? Ľudia by asi z vlastnej vôle nerobili niečo alebo sa nehlásili k niečomu, k čomu nemajú vzťah.
@58
a) Poznám chalanov s dlhými vlasmi a nie sú metalisti. Poznám chalanov čo počúvajú metal a nemajú dlhé vlasy... Takže u mňa neplatí rovnica dlhé vlasy = metalista
b) Tá posledná veta je presne to o čom hovorím - je to pózerstvo pokiaľ k tomu nemajú vzťah. Ak k tomu majú vzťah tak automaticky predpokladám že sa im to páči. A ja som hovorila o prípadoch kedy to robia čisto preto že to patrí k štýlu, že tak chodí naobliekaná aj kamarátka, že ten obľúbený chalan z vedľajšej triedy má taký štýl...
@59 veď áno, ja sa nehádam a ani nechcem tvrdiť, že všetci majú byť takí, viem že sú aj výnimky.
Tak keď jej tá hudba nič nehovorí a chodí tak len preto, aby sa zapáčila chalanovi od vedľa alebo čo, tak to nechápem ani ja a v tom prípade to pokladám aj ja za absurdné.
@61 A aj tak stále tvrdím že to nie je o hudbe Človek môže počúvať určitý druh hudby ale nemusí hneď kvôli tomu tak chodiť naobliekaný (ale inak sme sa už tuším pochopili )
@64 ale má na to vplyv aj hudba...to nemôžeš poprieť a podľa mňa má hudba na to veľký vplyv...ale o tomto by sme sa hádali do nekonečna, každý by si stál z svojím a nijako ťa nepresvedčil. Fajn, chápeme sa, končím s týmto tu
@tikalok@44 Ja nosím steely v zime a v daždi a sú fajn. Ale do lesa by som v nich zase nešla, na to by som si kúpila iné. Ale ani v čižmách, či balerínach predsa nepôjdeš do lesa.
Ešte k tomu, že ťažké boty patria k "tomu štýlu"... Ja si nemyslím, že je to pózerstvo, teda nie u väčšiny, ale isto by sa našli aj takí, no... Ale tak proste sa im (nám ) to páči... No čo už s tým.
nvm kto to tu povedal že STEELY sú nevhodné do zlého počasia
je to blbina, ja ich mám a v daždi či snehu neni nič lepšie. v pohode v nich chodím po mlákach predsa sú kožené
a to, že v tej oceli sa drží zima, tiež neni pravda. mne v nich zima neni
v ankete som hlasovala v pohode..ale niekomu to moze pripadat ako keby zalezalo len na tom aku znacku nosime... ako keby sa mali ludia predbehovat kto ma lepsie hmm tak mi to pripada trosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
pochcane posrane skate boty ktore vyzeraju jak zehličky ked ich ma niekto na nohach by som si uz v zivote nekupil...
ZNAČKE
NEZÁLEŽÍ
!
!!
!!!
a tenisky vibramy alebo nieco take ze Red, z office Schoes v lete...a cinany samo
ZNACKE
ZALEZI
!!!!!!
hej uplne ciste zehlicky
ale ked je tu rec napriklad o tych steeloch, tak take nieco, ako 20dierkove steely, je jednym z vrcholov pozerstva, topanky, ktore si treba zavazovat polhodinu a napriek svojmu radoby drsnemu vyzoru nie su vhodne do mrazu a zleho pocasia, rozpadavaju sa po roku nosenia. idealne pre zacinajucich tzv.kinderpunkacov, metlakov a nackov sucasne.
Tak takto nejako si ja vysvetľujem pózerstvo... Keď niekto nosí oblečené/obuté niečo len preto, že to "patrí" k určitému štýlu...
Inak... niektoré z tých značiek som už určite niekde videla, ale myslím že ani jednu značku som nemala na nohách, obuv si vyberám podľa niečoho iného...
nehovorim teraz o martensoch, ktore boli minimalne donedavna kvalitnymi pracovnymi topankami, ktore aj nieco vydrzali a tak som kazdeho cloveka, ktory si ich dal na nohy, chapal. (a zrejme existuju aj ine porovnatelne kvalitne znacky)
Tá veta je akoby napísaná v inom jazyku
davnejsie predtym som mala taká ze adidas, ale hned sa to rozpadlo, je to riadni shit
potom som dlho nosila viktori, su lacne a vyzorom celkovo ako tieto tenisky, mala som asi stvore a potom ze jebem na to tak som si kupila vansky.
A hovorila som čisto o prípade kedy človek nosí oblečené/obuté/má dlhé vlasy len preto že to patrí k štýlu - tým som ešte nechcela označiť všetkých metlákov za pózerov - verím tomu že väčšine z nich naozaj viac vyhovujú dlhé vlasy a nemajú ich len preto že to patrí k štýlu...
Ty chceš to, čo sa páči, nie? Ľudia by asi z vlastnej vôle nerobili niečo alebo sa nehlásili k niečomu, k čomu nemajú vzťah.
a) Poznám chalanov s dlhými vlasmi a nie sú metalisti. Poznám chalanov čo počúvajú metal a nemajú dlhé vlasy... Takže u mňa neplatí rovnica dlhé vlasy = metalista
b) Tá posledná veta je presne to o čom hovorím - je to pózerstvo pokiaľ k tomu nemajú vzťah. Ak k tomu majú vzťah tak automaticky predpokladám že sa im to páči. A ja som hovorila o prípadoch kedy to robia čisto preto že to patrí k štýlu, že tak chodí naobliekaná aj kamarátka, že ten obľúbený chalan z vedľajšej triedy má taký štýl...
Tak keď jej tá hudba nič nehovorí a chodí tak len preto, aby sa zapáčila chalanovi od vedľa alebo čo, tak to nechápem ani ja a v tom prípade to pokladám aj ja za absurdné.
ale nie.. tak Marteny ale zo športovej najmä adidasy vkuse .. :YD
A niesom komerčný snob. Je to preto, lebo sú pohodlné a pekné.
No dobre, a som pyšný na značku.
Na behanie vacsinou nieco kvalitnejsie kvoli noham nejake new balance, asics ... no nieco z toho
je to blbina, ja ich mám a v daždi či snehu neni nič lepšie. v pohode v nich chodím po mlákach predsa sú kožené
a to, že v tej oceli sa drží zima, tiež neni pravda. mne v nich zima neni